Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

taslak metnin son hali

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü -MÜBİK- işte bu sene ki "18 Mart Şehitler Günü" programımız;

*15 Mart pazartesi istanbuldan çıkacak, 16 ve 17 Mart boyunca günde en az 100 km yapacak şekilde, marmara denizinin kuzeyinden ((buna dağ ve köy yollları yani uçmakdere, şarköy gibi noktlar da dahil)) yol alacağız. 17 mart akşamı eceabat da olmuş olmamız gerekiyor.

*18 mart perşembe gününüyse resmi törene katılım ve şehitliklerin gezilmesi işine ayıracağız.

*19 mart cuma gökçeada, 20 mart cumartesi günüyse bozcaadayı gezeceğiz.

*21 mart pazar bisikletleri otobüslere yükleyerek yeni hafta başlamadan Çanakkale'den İstanbula geri dönmüş olacağız, gönül ister ki dönüşü de bisikletlerle yapalım ancak malumunuz bizler öğrenciyiz, vize haftamız başlamış oluyor ...

yolumuz boyunca bize destek çıkacak, eşlik edecek ve özlellikle biz öğrencilerin kafasında büyük soru işaretleri oluşturan konaklama konusunda kolaylık sağlayacak bisikletseverler hatta bir anlamda vatanseverler arıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: bullshark
Scudo
Arkadaslar kolay gelsın:in:
Cok guzel bır ıse ımza atıyorsunuz ılk basta tebrık etmeden gecemıcem:in: Çanakkale turu ıcın ılk defa cıkıcaksanız ve destege ıhtıyacınız olursa Samet sen de bılırsın Atılla bısıklettten Serkan(Cannonfıre nıcklı olan)benım kardesımdır vede onların klasıklesmıs turlarındandır ıstersen onunlada konusup ıster ortak ıster ayrı olarak program yapmanızda yardımcı olurlar:in:

hocam, sizlerin de desteğiyle bu anlamlı turu çok daha büyük bir kapsama ve farkındalığa ulaştıracağımızı düşünüyorum...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=56906

@Klüp Üyeleri

Arkadaşlar, büyük bir işe giriştik, An itibariyle hepimizin elinin taşın altında olması icap etmekte... artık bu iş, bir bir kaç üniversite öğrencisinin kendi aralarında düzenlediği basit bir tur olmaktan daha farklı bir noktaya geldi.
hepinizin el birliğiyle, özveri, hoşgörü, disiplin... ve adını sayamadığım diğer işimize yarayacak tüm o iyi erdemleri kullanarak bu işin layıkıyla üstesinden geleceğinden şüphem yok. allahım beni sınama, başımızdan büyük işlere giriştik, kulüp ve okul adına hayırlara vesile olması temennilerimle...

düğmeye basılmıştır :D

@face1tr
sonuna kadar samet :D heybemde geldi çadırımda var 1 kg. hazırım :D bide son bakımları yaptırıp disk frene geçip geliorm :D

bullshark, bi önceki sayfadaki uzun yazıyı okudun di mi? onun için mi yüzün gülüyor, o harcırah parasını yar etmem size, kulüp adına el koyacağım :)

• Beğen
içime sinmese de az önce yaptığım ilk denemeyi sizinle paylaşayım. belkide tipografide bir kaç espas ayarı ile göze yorucu gelen yazı toparlanabilir.

http://img189.imageshack.us/img189/4241/log1web.jpg

kalite neden düştü bunu da çözmem lazım, ĞUff, daha çok ekmek yemem gerekecek...

@face1tr

öğrenci adama yapılmaz bu :D bizimkiler bizden para istemede ne yaparsan yap dediler bu anma turu için :D

@bullshark

eğer çadırla gidersek tüm harcırah paraları bize kalmış olacak :)

YA DA AZ KİŞİ GİDERSEK, ASKERİYE İŞİ TAMAM GİBİ;)

bu durumda harcırah paralarınızı termal içlik, winstopper/goratex yağmurluk, winstopper spd kılıfı, termal özellikli mat, uyku tulumu gibi evladiyelik malzemelere harcıyabilirsiniz ya da benim geçen sene yaptığım gibi incecik yola çıkar, zatüre olarak eve geri dönersiniz :D

büyük bir 3 kişilik çadır ayarladım, orta kalite ama iyi bişey. sende de çadır var sanırım. o kaç kişilik? zatenmuhtemelen 4 kişi falan olup gidecez gibi gözüküyor. yahu hiç mi marmaralı aradaş çıkmaz. işte bu yüzden başlattığımız kampanya çok önemli, çanakkalye gidecek tüm gurupları tek çatı altında birliştirerek şeklimizi koymalıyız/ daha doğrusu karizmayı toparlamalıyız:rolleyes:

• Beğen
gelecekler:

AlperTemircan
face1tr SametAksuoğlu
TemuçinGerzan
bullshark (hocam semih miydi isim senin)

en azından bu liste kesin mi arkadaşlar?

• Beğen
@face1tr

adım selim hocam :D bendeki çadır 2 kişilik ama yazlık bi çadır umarım iş görür :D ben kesin geliorm inş.

hocam bi çadıra daha ihtiyaç olabilir o zaman. zira çalınmasın diye bisikletleri de çadıra koyup fermuarı çekip yatacaz. 2 kişilik çadırında bisikletin ve heyben içeride olacak şekilde uyuyacaksın. gerçi kamping, jandarma kenarında güvenli bir yer ..vs buluruz ama biz gene de en kötü ihtimallerle hareket edelim..

senin dönemde adanalı bir arkadaş vardı? o gelmez mi sanırım onun bisikleti uzun yola uygun değil gerçi?

@face1tr

Samet benim tam kesin değil ama ayarlamaya çalışıyorum :eek:

@temu90

hocam sen çekeceksin bizi ters esen rüzgarda, yapma gözünü seveyim :)

Samet benim kesin gibi. Evdekiler sorun çıkarmıyor, işyerinden de izin kopardım mı tamamdır. Bagaj çadır ve heybeyi arkadaşlardan ödünç alıcam. :D

eğer sorun olursa okulun dağcılık kulübünden de mat, çadır gib şeyleri ücretsiz temin edebiliriz.

@bullshark
Esin hocayı da mı katsak önümüze, iyi pedalşördür kendisi, kimi bloglarda katıldığı uzun gezilere ilişkin yazılar okudum. şimdi linkeri hatırımda değil...

@face1tr

geleceğini veya gelebileceğini sanmıyorum ama çağırırsak ve gelirse bizim sınıftaki arkadaşlar bu duruma çok sevineceklerdir kesin :D

Geri