@mariokaldato
Estagfurullah cumhur, ben sadece gios sahibi olabilmen icin yardimci oldum. Kudret Özbay kardesimede burdan ayrica tesekkürlerimi bir borc bilirim beni kirmadigi ve teklif ettigim imkanlari sagladigi icin. Sen allahin iznigle güle güle Kullanmana bak, benim icin önemli olan insanligini bazi kisiler gibi kayip etme dogru yolundan sasma.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Bugün ban özelden bir mesaj geldi....
Artik adammi cocukmu bilmiyorum ama arkadas 9. nisanda bana bir mesaj yazmis ve bende o mesaji görmemisim. Bunun üstüne bugün yine bir mesaj yazmis ve bugünkü mesajini görünce okudum ve ayrica bu vesile ile nissan ayindaki yazdigi mesajida gördüm ama malesef adam nisan ayindaki mesajina cevap vermedigim icin nasil bir insan olduguma dahil notumu vermis.
8 Nisan 2019
Merhaba üstad. Bisiklet toplamak için yardımınıza ihtiyacım var. Yardım eder misiniz?
Bugün 10:49
Cevap yazmaya bile tenezzül etmiyorsunuz . Olsun teşekkürler sizi böyle tanımış oldum.
(Cevap vermedim diye kendini begenmis pisligin birisi olarak görüyür beni artik oysa beni tanimiyor bile ama belki bu adam mesajimi görmedi, hakaret etmeden önce birdaha bi yazayim demek aklina gelmiyor)
Bugün 10:58
Ben mesajinizi daha yeni gördüm, görmedigim mesaja da cevap vermem biraz zor olur. Ama neyse zaten beni tanimissiniz, bu durumda notumu yanlis da olsa vermissiniz yapacak bir sey yok.
Bu arkadasin ismini aciklamiyorum, cünkü gerek duymuyorum, mesajimda sadece sizlere el uzatan yada yardimci olmak isteyen kisilere yanlis yapmayin demek istiyorum.