@mariokaldato
Cok sükür, inan cok sevindim ama son iki fotografi saka da olsa rica ediyorum sil. Bu bisiklet trol yapma bisikleti degil. Seni bim posetleri ile fotograf cekip atasin diye yollamadik forumda. ?
@CmlCLK
Ben bime soka falan takilmadim, o bisikletle öyle fotograf cekilmesine takildim. Ben onu yolluyana kadar canim cikti sonuc bumu olacakti. Hayir efendim posetli falan fotograf istemiyoruz bunu yapan yakinda o bisiklete bagaj camurluk falanda takar, insallah flat gidon takmaz.
@Murat Cömez agabeycim Bim poşeti isin şakasi. An itibari ile Bursa'ya vardim çok şukur.
Biraz gezintiye çiktim.
Bisiklet hakkinda ilk izlenimlerim , ilk yol bisikletim oldugu detayini ekleyeyim ;
Makina aşiri atak o bir kere kabak gbi hissediliyor.
Korktugum başima gelmedi neyse ki konforlu bir surusu var ama buna ragmen uygulanan guce hizli tepki veriyor.
Sti vitesleri ilk defa kullaniyorum ama kolayca alistigimi soyleyebilirim.
@Emre Yönlüer
Estagfurullah neden cahillik olsun.
Türkiye bir gün su Trek, cannondale, canyon (bunu neden efsane yaptilarsa) vs... markalari dünya kalitesi olarak görmese, iste ozaman kalitenin ismi Colnago, De Rosa, Gios vs... komponentdede campagnolonun oldugunu anlayacak.
@Murat Cömez
Abi insanlara ne sunarsan insanlar onu bilir.
Italyanlarin oyle bir derdi yok. Adamlarin sulalesi rahat , biliyorlar yaptiklarinin kalitesini , reklam dertleri yok
Hayırlı olsun güle güle kullanın sayın pek muhterem @mariokaldato üstadım. Zat-ı Alinize yol bisikletinde tayt giymenizi tavsiye etmekte yarar var zira kıç bölgesinde ağrı ve öbek öbek kıl batmalarıyla başlayan rahatsızlıklar bölgenin çürümesine kadar gidebiliyormuş.Siz pek tayt giyme taraftarı değilsiniz lakin kök hücre tedavisine kadar varan süreci başlamadan bitirmek 9d jelli tayt giymenize bağlı, Saygılar efendim.
@mariokaldato
Marka hakkında bilgim yoktu yoksa güzel bisiklet görüntü olarak vs, ama daha çok sade tasarımlı bisikletleri seviyorum örneğin tek renk ve marka yazılarının oldukça az olması gibi, bisiklet üzerinde çizgi şeklindeki süslemelerden nefret ediyorum