Scudo Sports

Mario Kaldato'yu forumda yolluyorum.

Scudo
@Özcan

Dağ bisikleti sürerken bile 30'luk, 50'lik geziler bana az gibi geliyordu. Eminim @mariokaldato hocamda nasıl geçtiğini anlamaz 100 km.'nin ?.
Dipçe: Çaktırmayın da bu gazla Türkiye gezisi yapar gibi ?. Belki pasaport, vize yaptırıp yanıma bile gelir ?. Sonra buradan sn. @Murat Cömez'i ziyarete gidermişiz ?.

Ben ne güzel hayal kuruyorum yav ?. Niyeyse hep uç örnekler veriyorum, o ayrı tabi ?.

@CmlCLK
Gaza getiren bu hoş dileklerin icin tesekkur ederim sevgili kardesim. Eyvallah keske zaman ve para sorunlarimizi cozebilsek de tum dunyayi gezssek. Ama simdi telaşem B.İ.M magazalarina girerken bu İtalyan guzelini nasil kapida birakip girecegim, bi koli dost ayrani kucagimda nasil tasıyacagim, enfes Le Colayi 2.5 litrelikinden alip suluk kafesine nasil sigdiracagim? Offf malin mi var derdin var be of :D

@Özcan
Valla bana uyar hacı hic sorun yok, tabi hafta ici olmak kaydiyla. Malum meslek mezar bekciligi, hafta sonlari calisiyoruz

2019-04-08 15.29.32.png

Kaldırato yollamayla forumdan gitmez. O nedenle en iyisi ben gideyim arkadaşlar. Hoşçakalın. (Şaka ya şaka bir kaldato için forumu terkedermiyim. Onca sene emek vermişim 5 bin küsür el emeği göz nuru mesajım var)

@mehmetsunu
@mehmetsunu
Güle güle sevgi kelebegi :D

@Abdülkadir Ergin

Üzerinde ki bayrakları Türk bayrağı yapamaz mıyız acaba?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hayırlı binişler , kolay gelir sana artık yokuşlar
Kaldatoyu yollamışlar , BİM e zengin müşteri etmişler .
Yakışıklılığına yakışık katmışlar , üstüne Willer yazmışlar.
Gidon bandını beyaz yapsınlar , tekere taş değdirmesinler.

@Abdülkadir Ergin
O ne be Lord Ceday'ın kaynatasi tarz :D

• Hahaha
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Wilier markasının ''fleur de lys'' e benzer sembolü var.Yani kraliyet sembolü olarak görebilirsiniz.Hal böyleyken kasklar çok basit olabilir,Cumhur Ağabey taç taksa garip kaçmaz.:harika:
a89e326fad06e9ff33f872b0ecb15516.jpg

Gerçekten asil ve karizmatik bir logosu var
index.jpg

@Murat Cömez Elinize sağlık,çok güzel olmuş.Maşallah
@mariokaldato Cumhur Ağabey,Güle güle kullan,hayırlı olsun.

@hamlet2006

Sagolasin sevgili dostum. Bisiklet retro sayilir. 2007 model filan. Hic anlamam yol bisikletlerinden. Kadro hakkinda bir fikrin var mi ne tarz bi sürüşe musait?

2019-04-08 15.24.26.png

Son düzenleme:
@mariokaldato
Wilier tasarımından,kalitesine marka olarak, çok köklü kendine has bir karizması olan otantik bir firma.Bence bir İtalyan olması nedeniyle hem ruhu hem de tutkusu olan bir bisklet.?

Kadro hakkında fikrim yok.Gördüğüm kadarıyla tırmanış kadrosu diyebileceğimiz güzel bir bisiklet.

@Özcan
Ovvvv shitt bull shittt iste bu cok kotu oldu keh keh küh :D

@hamlet2006 dostum bir tur 5 tl imiş ücretini verip TTBR'e bu bisiklet ile katılabilirsin belki, şansını dene. 10 gün sonra bisikleti teslim ettiğinde srava kaydını gösterirsin işte bir tur 2500 km cik bir tur dersin, yerse :)

@Murat Cömez

Haha haha abi yaaa :D Harbi konusmadik pedal isini. Ben spd pedal ve ayakabi isine giremem bi zaman maddiyattan vs . Duz ve hoş bir Pedal ayarlayalim insallah

Bi tarafi duz diger tarafi spd mtb pedali olabilir bak. Zira mtb ayakabisi ve pedali olabilir ilerde

Sayın @mariokaldato hocam, şu "yolsuz kaldım inan ki dünyama gün doğmuyor" yazısı da silinir artık umarım ?.

@CmlCLK
Hallettim

Geri