SRT
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.480
- Başlangıç
- 1964—65
- Bisiklet
- Diğer
Bundan tam 25 gün önce forumdan bir arkadaş ile(adını şimdilik vermiyorum),26" Jant seti+bazı aksesuarlar almak için anlaştım...Kargoyu da kendisini karşılayacağını söyledi ve aynı gün parasının tamamını yolladım.Aradan bir hafta geçti ve sadece aksesuarlar geldi...Jant seti yanlışlıkla başka bir şehre gitmiş...Olabilir dedim,mesajlaştık(çünkü telefonunu açmıyor)..Tamam yolluyorum dedi ve 5 gün sonra da set elime geçti..Orjinal QR'ler eksikti ve kargoyu ben öderim demesine rağmen,ödemeli yolladığı için,kargo parasını da ben ödemek zorunda kaldım...(110 tl'lik set için 39.9 tl).Bu olaydan sonra defalarca forumda mesajlaştık...Oldukça abartılı ve can sıkıcı şeyler yazdı..Jantların birinin tellerinde problem vardı.Onu söyledim,yine de önemli değil..."Sen, QR ve kargo parasını hallet " dedim."size inanmıyorum" diye yazdı.Ben de birçok fotograf çekip yolladım.Sonunda: "Ne siz üzülün,ne de ben.QR'leri ve kargo parasının yarısını yollayayım"diye yazdı.Bu olayda üzülen ve mağdur olan tek bir taraf var: O da benim...
Son mesaj tarihinden bu yana 10 günden fazla geçti...Ne QR'ler, ne de alacağım olan 20 tl(kargo parasının yarısı) elime geçmedi..Arkadaş telefonunu hala açmıyor...Ben de beklemedeyim....Siz olsanız ne yapardınız?
Son mesaj tarihinden bu yana 10 günden fazla geçti...Ne QR'ler, ne de alacağım olan 20 tl(kargo parasının yarısı) elime geçmedi..Arkadaş telefonunu hala açmıyor...Ben de beklemedeyim....Siz olsanız ne yapardınız?