merhabalar, bende maltepeden Berk.... bugün arkadaşımla sirkeciye gidip geldik, yarın sabahta sabiha gökçen denicez... saat 09.30 da migrosun önünde buluşucaz, gelmek isteyen olursa bekleriz... görüşmek dileğiyle..
Bu arada 4 arkadaş yeni bisiklet aldık yaklaşık 1 aydır Anadolu sahilde kullanıyoruz bu işi ilerletmek istiyoruz beni bilgilendirimisiniz uzun yola çıkmak istiyoruz ama hazırmıyız bilmiyoruz
bisiklet dünyasına ve bisiklet foruma hoşgeldiniz sadece bisiklet değil sağlığınızı satın aldığınız için sizleri tebrik etmek istiyorum umarım bisikletiniz ve dostlarınız ile hoşça zaman geçirirsiniz iyi forumlar
3 kişilik bir alie grubumuz var ümraniye çakmaktan orman içinden çavuşbaşı çekmeköy alemdağ reşadiye güzergahını kullanarak gezi düzenliyoruz zaman, zaman.
gerçe alemdağ'a çıkana kadar yoruluyoruz katılmak isteyen olursa memnuniyet duyarız
Herkese merhaba,
Mehmet ben. Maltepede-Cevizli mahallesinde oturuyorum. Birkaç gün içinde bisikletimi edinir edinmez bostancı-kaynarca sahildeyim
Gelecek arkadasları beklerim
Maltepe-zümrütevler maltepe üni. aralığında hafta ıcı duzenlı pedallıyorum, bu tarafta henüz göremedim ama bisikletçiler varsa beraber pedallayabiliriz,