Scudo Sports

Maltepe

merhabalar, bende maltepeden Berk.... bugün arkadaşımla sirkeciye gidip geldik, yarın sabahta sabiha gökçen denicez... saat 09.30 da migrosun önünde buluşucaz, gelmek isteyen olursa bekleriz... görüşmek dileğiyle..

Scudo
@BerkGencay

Bu yağmur ve soğukta nasıl gittiniz. Şaşırdım. :D

Maltepe Çınar Mahallesi .. Yaş 20 . İhtiyar delikanlı makinemle arada pedallıyorum. Varsa mahalleden gençler beraber pedallarız. İyi forumlar....

• Beğen
Tepkiler: BySuvari
Bu arada 4 arkadaş yeni bisiklet aldık yaklaşık 1 aydır Anadolu sahilde kullanıyoruz bu işi ilerletmek istiyoruz beni bilgilendirimisiniz uzun yola çıkmak istiyoruz ama hazırmıyız bilmiyoruz

bisiklet dünyasına ve bisiklet foruma hoşgeldiniz sadece bisiklet değil sağlığınızı satın aldığınız için sizleri tebrik etmek istiyorum umarım bisikletiniz ve dostlarınız ile hoşça zaman geçirirsiniz iyi forumlar

Merhaba,

Alemdağ'dan katılabilirim. Bisiklet MTB etkinlik varmı özellikle Alemdağ-Reşadiye-Polonezköy civarı, orman içinden ? selamlar

3 kişilik bir alie grubumuz var ümraniye çakmaktan orman içinden çavuşbaşı çekmeköy alemdağ reşadiye güzergahını kullanarak gezi düzenliyoruz zaman, zaman.
gerçe alemdağ'a çıkana kadar yoruluyoruz katılmak isteyen olursa memnuniyet duyarız

MERHABA
haluk sarışen ve burak kaya bende taşdelende oturuyorum haftada 2-3 gün taşedelen oarmanında bisiklet biniyorum beraber binebilriz arakdaşlar.

Arkadaşlar merhaba,

Bu hafta bir tanışma turu düzenlesek katılabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: karaburga
önümüz iki hafta sonu src eğitimim var daha sonra inşallah bende katılabilirim

Herkese merhaba,
Mehmet ben. Maltepede-Cevizli mahallesinde oturuyorum. Birkaç gün içinde bisikletimi edinir edinmez bostancı-kaynarca sahildeyim :)
Gelecek arkadasları beklerim :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet AKIN 1993
Selam bende atalardayim sahİlden caddebostana gİdİp gelİyorum

Selam burak abi poloneze tur ayarlarsan gidelim abi orman içinden eski günlerdeki gibi.

Merhaba,

Maltepe-zümrütevler maltepe üni. aralığında hafta ıcı duzenlı pedallıyorum, bu tarafta henüz göremedim ama bisikletçiler varsa beraber pedallayabiliriz,

Maltepede oturuyorum. Daha bisiklet almadım. Bana yol bisikletimi öğrenmeme yardım edecek bana yakın olan bir abi ya da arkadaş var mı acaba?

merhaba,

bende maltepede oturuyorum fakat dağ bısıklete kullanıyorum :)

Geri