Scudo Sports

Maltepe

Ben şuan izmirdeyim.
iki haftaya kadar dönerim havalarda iyice ısınmış olur! başlarız 7 gün pedallamaya :)

Scudo
ben sultanbeylide oturuyorum oraganizasyon için burayı takip edeceğim

Merhaba

Bendeniz Haluk SARIŞEN Taşdelende yaşıyorum
Mesajlarınızı beklerim

iyi günler.

millet havalar güzelleşiyor.Şu hafta sonunu değerlendirsek tek tabanca sıkılıyorum valla:D

@Ali ATAY

alo alo ali dost.......
evet pendik ve maltepe ekiplerini canlandırma ....artı kartal ......artı tuzla.....
evet uzun etap iznik köfteci yusuf meşhur bi porsiyon 4 ytl böyle köfte yememişindir bunun için 55 km pedal basılacak ve 55 km geri dönülecek toplam 110 km ...
gebze eskihisar gebze toplam 8 km eklenince hepsi 118 km bi günde mayıs 15 duruma göre mayıs 22 herkezin toparlanması lazım eski kondüsyona ulaşması gerekecek samet hazır kendini ayarlayacak evet 25 kişi ile yaptığımız esen köy şelale evet yine yapacağız ....
giderken 10 eğim rampa dönüşte aynı yol 18 eğim rampalar bizi bekliyor mesafe kısa sayılır 118 km bi günde yalnız bunun için sahil çalışmalarına başlama olayı bu topikten haberleşelim artı önümüzdeki hafta artık havalar düzeliyor son kış artık bitti.....vede canımıza tak etti .....

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Büyük ihtimalle ben varım.Daha 1 ay var o zamana kadar buradan haberleşiriz

@ALP KUTERDEM

samet dostum pendikten ekibi toplarsa ayrıca ali dostum maltepe ekibini toplarsa neden olmasın etap 118 km dir yalnız herkez gebzeye gelmek için maltepeden kartaldan pendikten banliyö trenine binerek gebze tren istasyonunda inebilir .....
gebzeden 4 km sonra eskihisar feribotla 45 dakikada toçulara geçilmekte bisiklete ücret yok feribot gidiş ve dönüş 6 ytl dir....
topçulardan sola dönerek 9 km sonra atatürk caddesinden iznik yolu 55 km dir 55 de dönüş 110 km 8 km de gebze eskihisar arası 118 km ...rampalar giderken eğim 10 dur dönüşte eğim 18 dir biraz dik rampalar bizi beklemektedir......
bu yorucu yola başvuruyoruz çünki yusuf köfte buna değecektir ......

@Kudret Kurtcebe
kudu o kadar zahmete girme gel ben sana sultanahmet köfteden ısmarlıyayım.

@aslan asker

eyvallah teşekkür ederim ...
selam sana aslan asker dostum.......
evet aslında iyi fikir neden olmasın..........yalnız bu köfteyi yedim ben böyle köfte yemedim tabi şimdi alemi yok diyebilir arkadaşlarımın bu kadar yolu gitmenin ..yalnız bi farklı durum var iznik e iki tur yaptım gölün güneyinden takiple kuzeyinden döndüm yol berbat mıcır asfalt ve yorucu fakat bu güzergahı hiç gitmedim giden dostlar var fena değil diyorlar ....
bakalım kısmet ...yalnız tek sıkıntım dönüşe adam bulamıyorum gebzeden trene binmeyi hiç sevmiyorum .........haydarpaşadan banliyö pazar sabahları gebzeye boş oluyor ,bisiklet 1.5 ytl tam 1.5 ytl valla sadece gidişte trene binerim dönüşte gebzeden eve topuklarım bu da bana 114 artı 44 km ye patlar valla yapacağım bunu tabi giden olursa.....

Arkadaşlar selam Maltepe grubu hep yol bisikletlerinden mi oluşuyor. Benim dağ bisikletim var :) ortalama hızınız kaç acaba

saat 7 gibi maltepeden pendik istikametine yol alıcam katılmak isteyen olursa beklerim niyetim biraz antreman yapmak hız ortalamasını olabldigince yüksek tutmak istiyorum gelicek arkdslarla maltepe ido civarında bulusabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Eren Atan
@mehmet erinç

Hocam bnde forumda yeni aktiflerdenim maltepeden. bugun sahilde pedallama niyetim var gelicek olanlar varsa aksam için tur planı yapabilirz?

geçen hafta yaptığım kazanın izleri ve ağrıları yeni geçiyor.bu akşam kendimi test edicem sahilde slow motion tabi.kartal maltepe civarlarında sol gözü mor bir kron binicisi görürseniz o benim:)

@mehmet erinç

saat kaç gibi çıkıcaksınız acaba uygun olursa size katılabilirim?Bu arada geçmiş olsun kazasız belasız bol pedallar:)

Maltepe grubunda yer almak isterim.

Her hafta sonu sabah 7 gibi Maltepe sahilden Tuzla'ya turluyorum. Hafta sonu tam gün, hafta içi 19:00'dan itibaren katılabilirim.

Geri