Scudo Sports

Maltepe

MALTEPE GRUBU Güncel liste:

-Ali Atay
-onrylmz
-Sedat Şencan
-aslan asker
-yusuf doğu
-Serhat ankarali
-Sercan Keklik
-Kadir AYINTAP
-Burhan CEYLAN
-MERİH ACUN
-mert GULLE
-mehmetali GÜZEL
-tolga akan
-Kadir TEKİNER
-TOYGAR YONTGAN
-Zeki GÜNAYDIN
-İLHAN EROĞLU
-Murat Şahin
-Uğur AKABALI
-Hakan Şahan
-Anıl Kuşaksız
-Ergün Gündoğar
-Fatih Erdoğan
-Tolga Ayla
-TOLGA TUNCEL
- Berna SOLAK

Berna tamam mı artık sen de varsın

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Scudo
ya ali bırak bu işleri ya hayali hayali nickleri toplamışsın hala bi numaranı göremedik :) montajıda esenköyde gördük zaten :) şaka bi yana maltepe bostancıya yakın olduğu için maltepeliler bostancıdaki arkadaşlarla falan çıkıyor o yüzden toplanamıyorlar inş. sizde toplanırsınız en kısa zamanda yaparsınız bi tur ;)

@Berna Solak

Biz Cumartesi Berna ile buluşcas hıh:D ister gelin ister gelmeyin.:D Rınnn rınnnn.:D

@Serap Erdogan

slm bu critikal mass nerede bir tarif edersen eğer cumartesi günü eşimle birlikte gelmek isterim iyi günler dilerim.

@aslan asker

Cumartesi günü Göztepe Parkı saat 17.00'da. Orada görüşmek üzere...

http://www.sporas.com.tr/images/Goztepe_Gulbahce/Goztepe_Spor_Tesisleri.jpg

@aslan asker

Abi,
Cumartesi icin, gecen CM toplantısında pendikten Ahmet insanları toplaya toplaya gelmişti bir aksilik olmaz ise onların Pendik çıkışına göre Maltepe İdo önünde onları karşılayıp topluca gideriz! Ayrıca Cumartesi için benim hanımın isleri yogun olmaz ise bende onunla katilmak istiyorum
gorusuruz

@kadir tekiner

teşekkür ederim kendimi daha bir ait hissettim bu arada ben cumartesi bostancı idodan gruba dahil olacağım göztepeye kadar beraber gideriz

@Onur Yılmaz

yarın 16:10 Maltepe İDO önü İETT durağı buluşma noktamız. 16:15'te hareket ederiz sahil şeridini takip ederek caddebostan migrosu geçince yukarı göztepe parka çıkarız! İlgililere duyrulur Maltepeliler olarak Haftalık Gezi Günümüzü yüz yüze görüşüp kararlaştıracağız!
Görüşmek üzere

Yarın hava durumu ile ilgili kısa bir bilgi:
gündüz sıcaklıklar normal az bulutlu bisiklet için ideal. Rüzgar 16Km/h pek bizi yoracak bir durum söz konusu değil
(link)(link)

• Beğen
Tepkiler: Onur Yılmaz
ali ben bostancıdan kaçta katılım, 16.30 ? iyi diyorsanız, potaların orada beklerim sizi

16.15 çok geç gibi daha erken çıkıp pendik grubuyla buluşsak olurmu?

@Onur Yılmaz

Olur tabiimi ama orda 17:30 dan önce hareket edilmiyor muhabbete zaman kalır dileyen Pendik ekibine katılabilir 16:15 iyidir

@Ali ATAY

arkadaş maltepe de böyle bir grup olursa sevinirim. akşamları belli bir saat te sahilde buluşup belirli bir yol sürebiliriz.

Ali üstadım bende geliyorum . Parkın orada görüşürüz . Yolunuz açık olsun :)

@samet_özdemir

arkadaşlar ben de maltepe de oturuyorun.altayçeşme mah. kendimce her akşam sürüş yapıyorum. grunuza seve seve katılmak isterim. yalnız neden kartal ya da pendik ido sunda buluşuyorsunuz? maltepe de neden buluşmadığınızı anlamadım?

tel: 5065035437

@mahmut Kırmızı

bugun maltepe ido da 16:15 te buluşup critical mass etkinliğine gidiceğiz ve oraya gelen maltepeliler le haftada bir gün belirleyip her haftanın o günü ve saatinde maltepe ido önünde buluşup sahil boyu turlayacağız her türlü bekleriz hoş geldiniz.

Geri