şimdi kimbilir ne güzeldir oralar, akşam günbatımında adalara doğru hayal kurmak .nede güzel olur hafiften sesi , kayalara vuran dalgaların.hele birde o sese pedal sesi eklenirse; Hasretlik
Logo işi çok güzel olur! Eğer elinden geliyorsa bir çalışma yapıver sana zahmet! güzel bir şey çıkarırsak ortaya onuda sticker olarak bisikletlerimize yapıştırırız
Bu akşam için sahile inecek olan varmı arkadaşlar engeç akşam 20:00 eve dönecek şekilde tahminen saat 17:00 den sonra ben sahile inerim hava çok güzel yağmur yok ve terletmez gelen olursa alo desin
Ben bugün çıkmayı planlıyorum ama sen çok erken dönüyorsun eve, benim zaten sahile inmem 19,30 u bulur. Neyse inerim biraz sohbet ederiz sen ayrılırsın bende tek başıma topuklarım :rolleyes:
Grubu kurarken asıl amacımız Maltepeliler olarak bir arada turlamaktı ama ne yazikki bir türlü saf çoğunluğu yakalayamadık. burdan herkese merhaba diyorum ama aranızdan sadece bir kaç kişiyle yüz yüze görüşme imkanı oldu diğerleri Ce yapıp kaçtı
çok güzel olmuş. ben dün katılamadım size ama bugun çıkarım kesin zaten işe bisikletle geldim. Akşam çıkan olursa ben 18:40 pendikten gelenlerle maltepeye doğru ilerlicem katılan olursa onlarıda alırız. akşam 20:30 perşembe akşam avşar kafe molalı grubuyla geri döneriz. görüşmek üzere
18:15 te maltepeden pedallasan pendiğin 30 dakikası var biraz daha erken gelebilirmisin ben 18:05 gibi en geç maltepeden pendiğe pedallamayı düşünüyorum beraber gideriz?
Maltepe ido da buluşalım.