Scudo Sports

Maltepe

Boğazı bisikletle geçecek olanlar:
1-Ali Atay
2-Sedat ŞENCAN
3-Toygar Yontgan
4-Tolga Ayla
5-
6-?

• Beğen
Tepkiler: cheto
Scudo
Selamlar..

Ben diyorum ki, Maltepe Bisiklet Grubu adına bir LOGO yapalım..

Güzel olmaz mı?

aaa-logo diye bir site varmış, biraz önce bir yazışmada gördüm. İndirdim-baktım çalışması kolay ve zevkli.

Ne dersiniz?

@Tolga Ayla

Güzel fikir aslında, yaptıklarını paylaşırsan oylarız :in:

@TOYGAR YONTGAN

şimdi kimbilir ne güzeldir oralar, akşam günbatımında adalara doğru hayal kurmak .nede güzel olur hafiften sesi , kayalara vuran dalgaların.hele birde o sese pedal sesi eklenirse; Hasretlik

• Beğen
Tepkiler: Onur Yılmaz
@ercu2001

Hoşgeldin ercü, sanada selamlar olsun.

Görünen o ki sahilin tadını almışsın ;)

Bitecek bir hasretlikmi yoksa devamlımı :(

@Sedat Şencan

TADINI ALMAK NEKELİME ORDA DOĞDUK ,ORDA BÜYÜDÜK. ÇOK UZAK DEĞİL MALATYA AMA SENEDEN SENEYE GELİP GİTMEK YETMİYOR HELE HELE SONBAHARDA HİÇ YETMİYOR

@ercu2001

Gerçekten buraların tadını almış bir arkadaşımıza benziyorsun,:rolleyes: inşallah hasretlik geçicidir.

• Beğen
Tepkiler: ercu2001
@Tolga Ayla

Logo işi çok güzel olur! Eğer elinden geliyorsa bir çalışma yapıver sana zahmet! güzel bir şey çıkarırsak ortaya onuda sticker olarak bisikletlerimize yapıştırırız;)

Bu akşam için sahile inecek olan varmı arkadaşlar engeç akşam 20:00 eve dönecek şekilde tahminen saat 17:00 den sonra ben sahile inerim hava çok güzel yağmur yok ve terletmez gelen olursa alo desin

@Ali ATAY

Ben bugün çıkmayı planlıyorum ama sen çok erken dönüyorsun eve, benim zaten sahile inmem 19,30 u bulur. Neyse inerim biraz sohbet ederiz sen ayrılırsın bende tek başıma topuklarım :rolleyes:

@Tolga Ayla

Grubu kurarken asıl amacımız Maltepeliler olarak bir arada turlamaktı ama ne yazikki bir türlü saf çoğunluğu yakalayamadık. burdan herkese merhaba diyorum ama aranızdan sadece bir kaç kişiyle yüz yüze görüşme imkanı oldu diğerleri Ce yapıp kaçtı :)

Sahile çıktığımda bir arkadaşta bisikletiyle karşıdan karşıya geçiyordu. Beraber turlayalım mı dedim, olur dedi..:)

Bir arkadaşımda gelecek bekleyim dedi, olur dedim..:rolleyes:

Sonra tanıştık; Pendik grubundan Ahmet, Maltepe grubundan Sedat ve ben..;)

Sahilden Fenerbahçe Kartal yaptık. Kartaldan Ahmet Pendiğe bizde Sedatla Maltepeye eve döndük..:cool:

İşte budur..:in:

@Tolga Ayla

çok güzel olmuş. ben dün katılamadım size ama bugun çıkarım kesin zaten işe bisikletle geldim. Akşam çıkan olursa ben 18:40 pendikten gelenlerle maltepeye doğru ilerlicem katılan olursa onlarıda alırız. akşam 20:30 perşembe akşam avşar kafe molalı grubuyla geri döneriz. görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@Tolga Ayla

Gayet güzel bir akşam oldu evet:in:

Hava ilk başlarda güzel gözükmesine rağmen sonraları aparkat çakacak gibi duruyordu ama korktuğumuz olmadı :)

Ali dostum, Bugün hava daha da güzel, eğer çıkarsam haber veririm.

• Beğen
bugün bende işe bisikletle geldim 18:15 hareketle maltepe sahilden pendiğe doğru basıcam pedala yolda karşılaşırız.

• Beğen
@burak ekemen

18:15 te maltepeden pedallasan pendiğin 30 dakikası var biraz daha erken gelebilirmisin ben 18:05 gibi en geç maltepeden pendiğe pedallamayı düşünüyorum beraber gideriz?
Maltepe ido da buluşalım.

• Beğen
Geri