Scudo Sports

Maltepe

arkadaşlar isminizi yazdırmakla kalmayın turlarada gelin maltepeden sadece ali abi geliyor performansım düşük yetişemem falan demeyin çok yüksek tempo gitmiyoruz yoldanda gitmiyoruz içerden bisiklet yolundan gidiyoruz. pendikten her akşam çıkıp kartaldaki arkadaşları alıp yola devam ediyoruz maltepeden ali abiyi bostancıdan yol üstünden neresi denk gelirse bostancıdan gelen arkadaşları alıp devam ediyoruz bugünde çok güzeldi 6 kişiydik fenerbahçe yaptık geri geldik sizleride bekleriz bazı günlerde dragosda belediyenin yerinde çay molası veriyoruz muhabbet edebilmek için ;)

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Scudo
İşyerimde mesaiye kalma durumum olmadığı sürece bende varım, ismim listede zaten ama açıklama ihtiyacı hissettim :)

Dün akşam bende çıktım ama bir hayli geç saat 10 gibi :p

Düşük vites yüksek kadansla pedal çevirmeye gayret ettim. Forumdaki tecrübeli arkadaşlar tarafından uzun mesafeli ve rampalı turlarda çok işe yaradığı tavsiyesiyle bundan böyle bu sistemi uygulamaya çalışacağım. Bacakları daha iyi forma soktuğu ve güçlendirdiği ifade edilmiş.

Aslında bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

• Beğen
Tepkiler: Ali ATAY
düşük vites yüksek kadans da gidersen daha az yorulursun hemde bacakların dahada çok kuvvetlenir diye biliyorum bende :)

doğrudur dün özcanla yolda onun muhabbetini yaptık kadans 90 nın altına düşmemeye gayret gösteriyorum diyor düşük vites yüksek pedal devri yani :)

BU AKŞAM 19:30 MALTEPE İDO ÖNÜ İETT DURAĞINDA BULUŞALIM UNUTMAYIN!!!

@Ali ATAY

düşük vites
yüksek tempo kartepe rampalarında çok işimi gördü ali dostum düz yoldada 2.yaprak yüksek tempo beni yormuyor bazen en büyük yaprağa geçiyorum oda turun sonuna doğru spint yapmaya yarıyor bütün gücümü son km lere ayırıyorum

@Kudret Kurtcebe

Abi bir yol kurdu olarak senin tecrübelerin bizim için altın değerinde :in:
Ben dün akşam da, ön 2 arka 4-5 yüksek tempo yapmaya çalıştım. Tempoyu aynı seviyede korumak aslında çok yorucu. Çünkü bir yerden sonra başlıyorsun selede hoplayıp zıplamaya :D Ama bacaklarımın gerçekten güçlenmeye başladığını hissettiriyor.

Arkadaşlar bugün Maltepe Grubundan Critical Mass toplantısı için katılacaklar lütfen en son 15.30 Maltepe İdo önü yada 16.00 Bostancı İdo önünde olsun. Buradan topluca Göztepe parkına hareket edeceğiz.

Hoş geldinz.en yakın zamanda görüşmek üzere
MALTEPE GRUBU

-ali atay
-onrylmz
-Sedat Şencan
-aslan asker
-yusuf doğu
-Serhat ankarali
-Sercan Keklik
-Kadir AYINTAP
-Burhan CEYLAN
-MERİH ACUN
-mert GULLE
-mehmetali GÜZEL
-tolga akan
-Kadir TEKİNER
-TOYGAR YONTGAN
-Zeki GÜNAYDIN
-İLHAN EROĞLU
-Murat Şahin
-Uğur AKABALI
-Hakan Şahan

HAKAN BEY
crical mass'daydım, DEDİNİZ NASIL GEÇTİ ORTAM NASILDI KATILIM NASIL

@kadir tekiner

Katılım iyiydi benim ilk CM oldu ama amacına uygun sekilde hareket ettik biraz trafik aksadigi için şoförler kızgın olabilir ama yoldan gecen insanlar alkislariyla destek verdi slogan "arabadan in bisiklete bin" idi.
Pendik ve Maltepe grubu beraber takıldık

http://img690.imageshack.us/img690/7833/hpim1871e.jpg

http://img37.imageshack.us/img37/612/hpim1873x.jpg

selam maltepe grubu dostlar

ResimLer Guzel çıkmış teşekkür ederiz kudu bAba
zaten hava guzldi Guzel bir tür oldu

@Sedat Şencan

Sedat Abi merhaba
Telefon rehberimin azizliğine uğrayıp bütün numaralarım gidince irtibat da koptu:)
İki akşamda bir Bostancı-Caddebostan-Kartal-Bostancı istikametinde pedallıyorum.
Bu akşam da çıkacağım inş. Saat 19.30 gibi maltepe iskelede olabilirim.

Geri