Scudo Sports

Maltepe

Scudo
arkadaşlar bu akşam iki organizasyon var sanırım
1 . bostancı ----pendik sürüşü
2 . maltepe grubu olrak buluşma

bu sürüştekilerin çoğu maltepeden katılacak sanırım eğer birleştirirsek hem tanışmış hemde pedal çevirmiş olacağız

yoksa yanlış mı algıladım

Arkadaslar bu aksam ben ne yazikki yokum! Bu aksam çıkacak olanlar 20:20de bostancıdan çıkan gruba katılabilir gene bu aksam Maltepe'de 20:30 da İdo önünde beklenirse 20:20bostanci grubu karsilanip tur atilabilir.

Ben yarın sabah 10:00 da Maltepe İdo Bostancı yanındaki cocuk parkında beklicem gelmek isteyen olursa tabidir beraber caddebistana doğru süreriz!
Kim hangi saatte nerde olucaksa belirtsin daha kolay olur

• Beğen
Tepkiler: volkan özdemir
Ali, bende yeni bakabiliyorum foruma. Bugün çıkmayı planlıyordum ama yağmur yağıyor. Bugün çıkacakmısın sen yinede.

çıkarım abi zaten iş yerindeyim bisikletle geldim mecbur bisikletle dönücem ben sana alo derim hazır ol sen :) gun ıcınde yağmur gözükmüyor 10 gibi maltepe ido'da buluşuruz biraz turlayalım gün ölmesin. erkencisin bu arada

şu aralar biraz dinleneyim istedim erken uyumuştum ondandır :D

bu çarşamba akşam 19:30 da maltepe ido önünde buluşalım desem kimler gelir?

@Ali ATAY

Ben o gün çalışıyorum gecede.. Maalesef.. Bir daha kim sefere inşallah..

Herkes için müsait bir gün olsun Cuma nasıl?
Cuma aksam 19:30 Maltepe İdo onu toplanalım kimler varmış görelim:)

1-Ali Atay
2-Onrylmz
3-Kadir Ayıntap
4-??

28 mayıs 2010 cuma saat 19:30 maltepe ido'nun onundeki İETT durağında buluşalım arkadaşlar
1-Ali Atay
2-Onrylmz
3-Kadir Ayıntap
4-Sedat Şencan
5-?

1-Ali Atay
2-Onrylmz
3-Kadir Ayıntap
4-Sedat Şencan
5-Serap Erdoğan
6-??

Bu arada 29 mayıs cumartesi Critical Mass var onuda unutmayın!!

@Serap Erdogan

şuan için Cuma toplanalım diye düşünüyoruz ama çoğunluk çarşamba isterse çarşamba buluşuruz Serap cuma günü uygun mu?

evet cumartesi critical mass etkinliği var her ayın son cumartesi günü saat 17:00'de göztepe parkta yanlışsam düzeltin toplandığımızda ona da kimler gidece konuşuruz beraberce gideriz gene

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
cumartesi sınavım var bu hafta muafım bundan sonraki istediğiniz gün de istediğiniz yerde hazırım haftaya kadar kapalıyım

Ben çarşamba günü için sürpriz yapabilirim.. :eek:

Geri