Scudo Sports

Maltepe

maltepeden.. akşamları değilde gündüzleri uzun tura varım.. tabi düşük tempoda..

• Beğen
Tepkiler: burhan ceylan
Scudo
@filiz gürpınar

Daha önce Dasub'un yeni başlayanlar için gündüz turları vardı. Ama artık cumartesiye özgü bir tur yok..

@mert gulle

şimdilik bir kaç kişi olduk cumartesi kaçta çıkalım ona göre diger arkadaşlarıda organize edelim ben musaitim semih aydoğduda var 3,4kişi oluruz hatta bu cumartesi critımal mass bisiklet gurubu toplantımız var epey eğlenceli oluyor gelmeni tavsiye ederim.

Merhabalar

Bende Maltepe merkezdeyim akşam saatleri bana uyar grup olursa eğer sabah erken saatlerde uyabilir sabah 07:00 08:00 gibi akşamda 18:00 den sonra

msn : merih.acun@exoticbargain.com

ekleyebilirsiniz

@FERRUH GÜRYALIN

biyik bir ihtimalle ben de katılcam eger katılırsam 3 kişi olucaz sanırım. yanı yaklasık olarak 5 kısılık bı gurubumuz olabalır.umarım eglenceli olur.:)

@filiz gürpınar

genelde maltepe caddebostan olarak bınıyoruz akşamları istersenız katılabılırsınız.

@mert gulle

saat kaçta nasıl buluşçaz ben hergün fenerbahçeye gidiyom artık tek sarmıyor valla iyi olur.

@FERRUH GÜRYALIN

bnde yaklaşık olarak 2-3 akşamda bır çıkıyorum fenerbahçe istikametıne ayrıca yarın critical mass istanbul a katılcak kimler var??

selam arkadaşlar. şimdi siz bu cumartesi içinmi bi hareketlenme istiyorsunuz yoksa tüm cumartesiler içinmi? eğer tüm cumartesiler için sabit bi tur yapacaksanız bi yer ve saat belirleyin.her cumartesi orada buluşarak basın pedala. bu tür buluşmaların en iyi yolu budur. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=39730 buna bir örnektir.

saygılarr

MeRt güLLe MaLtepe seLametteyiM HaFta iÇinDen ziyaDe HaFta Sonu saat FarketMez HeR tuRDa ListeNe BeniDe yAz DostuM .. HaFta iÇi AkŞam oLasıLığı yüksek katıLıRım ..

Merhabalar. Bende maltepede oturuyorum müsait olduğumda bisikletimle uzun yola çıkıyorum. bazen boğaz turu bazende uludağ uzun yol sevenlerle günlük ama genelde pazar turlayabiliriz..
facebook.tan ekliyebilirsiniz..

Geri