Scudo Sports

Maltepe

Scudo
Herkese selamlar ben de Küçükyalı da oturuyorum.Ancak havalar düzeldiği için Beykoz da kalıyorum bu aralar,malum buradan çıkışlı çok güzel güzergahlar var.Uzun yol yapmak isteyen arkadaşları beykoza beklerim(gelecekleri bizzat kadiköyden karşılarım :) ).Ayrıca eğer vakitlerim uyarsa maltepe çıkışlı turlara da katılabilirim.Tarih ve saati 1 hafta önceden bilmem yeterli.

Sevgiler..

arkadaşlar herkese merhaba
foruma yeni üye oldum bu konuda oldukça amatörüm hafta sonları sabah 7:30-09:00 arasında maltepe caddebostan yapıyoruz kuzenimle ama ben hafta içi 18:00-20:00 saatleri arasında da sürmek istiyorum genelde sahile çıkıyorum tek olduğum için bir düzenim yok ama kendime bir kaç tane yandaş bulursam hafta içinde verdiğim vakitler arasını değerlendirmek istiyorum benimle beraber pedal basacak birileri bulunurmu acaba forumda?

hoşgeldiniz ümit yönlendirmiş zaten sizi pendikten başlayıp bostancıya kadar gidip geliyoruz haftaiçi akşamları haftasonlarıda başka turlarımız oluyor konuyu takip ederseniz hiçbi turu kaçırmazsınız :)

Arkadaşlar herkese selam gördüğüm kadarıyla maltepenin bir grubu yok ama forumda maltepe'de yaşayan bir çok üye var Maltepeliler olarak (Bostancı-Kartal arasındaki herkes) bu grup altında toplanıp faaliyetlerimize başlayabiliriz.
benim bildiğim
"onrylmz"
"darkmagic"
maltepede oturuyolar YOK MU ARTTIRAN?

kudu baba (daha yüz yüze tanışmadık ama samimiyetine güvenerek) gördüğüm kadarıyla rakamla 10 numara insansın en kısa zamanda tanışıp pedallamak ümidiyle Maltepeden saygılar selamlar olsun.

Öncelikle grubumuz hayırlı olsun :)Bizde rotamızı maltepede buluşup sonra kartalda pendik grubuyla buluşduktan sonra bostancı olarak belirleyebiliriz.

onur;
evet şuan için en mantıklısı o şekilde görünüyor pendik grubuyla tura çıkmak çok keyifli. ilerde grubu büyütürsek kendi turlarımızıda icra eder hale geliriz. özellikle konuyu güncel tutalım ki bütün maltepeli bisikletçilere ulaşalım. benim grubu asıl kurma nedenim bir çatı altında toplanıp neler yapacağımıza karar vermektir.

tebrikler ali abi inş. sizde kalabalık bi grup olursunuz artık ortak bi tur düzenleriz :) bu arada haftasonu çok güzeldi tur kaçırdın.

• Beğen
Tepkiler: Ali ATAY
@samet_özdemir

Bakalım Maltepe'de çok bisikletçi var ulaşabilirsek buradan onlara daha da Guzel olacak. Bu aksam cikiyormusunuz siz?

-ali atay
-onrylmz
-darknagic
-aslan asker
-Serhat ankarali
grup büyüyor YOK MU ARTTİRAN?
……...................................................….…

Bugün 17:30 Maltepe İdo da onur ile bostanciya doğru tura çıkıyoruz gelmek isteyen onden buyursun

-ali atay
-onrylmz
-darkmagic
-aslan asker
-yusuf doğu
-Serhat ankarali
-Sercan Keklik
------------------------------------------
YOK MU ARTTIRAN?

Geri