Scudo Sports

Maltepe

Yeni katılan herkez hoşgeldiler :) Arkadaşlar size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden gezilere katılmak olmalı . Daha hızlı bir şekilde bilgi paylaşımı ve sosyallik açısından avantaj sağlarsınız ;)

Scudo
Merhabalar,
Düzenleyeceğiniz gezilere katılmaya talibim :)
Dağ bisikletimin olması bir dezavantaj oluştururmu? genel de görüyorum geziye katılan bisikletlerin çoğu yol bisikleti oluyor...

merhaba arkadaşlar .
ben forumun yeni katılımcılarındanım .
ve bu konuda mesaj en son haziran ayında atılmış .
ama hala pedallamaya devam ediytorsanız , aranıza katılmak isterim . . .

Herkese Selam..

112 Sistemimizin içinde benim gibi her şartta pedal basmayı seven ve yine bemim gibi bisiklet(ler)i olan bay ve bayan arkadaşlar.

Kuralım grubumuzu uzaklaşalım streslerden dağ taş ya da Kurtköy, Bostancı, Kadıköy..

Özele mesaj atın lütfen..

Maltepeden prm Tolga.
0505 241 29 00

Merhabalar Bende Bisiklet Camiasına Yeni Katılan BiRiyim Maltepede Oturup Cadde Bostana Gidip Gelicek Arkadaşlar Varsa Beraber Aksam 20:30 21:00 Gibi Sefer Yapalım Derim Ama Günü Organize Edip Yapalım Mesajları Bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
@TOYGAR YONTGAN

Merhaba Toygar,
Katılmana seviniriz...

"Pazartesi-Çarşamba-Cuma ( Bostancı-Pendik) Gece Sürüşü..." konu başlığı

altındaki yazışmaları takip edersen bize katılabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
slm arkadaslar ben salcanonun alu modelini aldım 3 gün oldu ama sele yi ne kadar sıkarsam sıkıyım sele geriye kayıyo sizce napmalıyım aldıgım yere götürsem yenisini verirler mi*

akşamları genelde saat 7:30 ile 8 arasında çıkıyoruz yaklasık bır buçuk iki saat kadar bınıyoruz

• Beğen
Tepkiler: burhan ceylan
@mert gulle

ben 8 doğru işten gliyorum..önümüzteki hafata bazı akşamlar katıla bilirim

Geri