Dostlar 35 km de ( aslinda 42 km de caddebostanda stravayi durdurdum kadikoyden donene kadar da acmayi unutmusum :/ ) 22.6 ortalamayla tamamladim. Bende ki gelisme de gozlerimi yasartiyo
Helal iyi gidiyoruz sanırım Abi kudret abinin konu var okumanı tavsiye ederim 15 Eylül'de performans ama bize törelans tanıtıp bekleyecek 2 ekip olacak kendimizi denemek için çok iyi olur. Hep beraber katılmaya ne dersiniz ?
aklıma geldi ilk vapur diye öle söyledim dedim sana organizatör ruhu yok bende bide taaa bostancıdan binecez haberin olsun sen söle ona göre çıkarız yola çanta felan da al denizde yaparız orda
çerez merez diyonda adem ctesi fazla kasmaya gelmez stabil seyrederiz..
offroadcular bu adamlar yer seni kaybolursun kendi benliğinde ademmm dikkat et kendinde
o değilde dün yol bisikletine bindim :asik: biz bisiklete binmiyormuşuz. Ben hep boyum kısa yol bisikleti bana büyük gelir olmaz diyordum 51 kadro çok çok rahat oldu. Mayıs ayında paraya kıyıp alacağım.
Dostum bende cyclocross düşünüyorum hem yol hem mtb harika bir melez, benim dodge fargo yu önümüzdeki yaz emekliye ayırıp bende cyclocross alıcam mutlaka