Scudo Sports

Maltepe

Dostlar 35 km de ( aslinda 42 km de caddebostanda stravayi durdurdum kadikoyden donene kadar da acmayi unutmusum :/ ) 22.6 ortalamayla tamamladim. Bende ki gelisme de gozlerimi yasartiyo :)

Buda rotam (link)

Scudo
@Muskulpesent

Helal :) iyi gidiyoruz sanırım ;) Abi kudret abinin konu var okumanı tavsiye ederim 15 Eylül'de performans ama bize törelans tanıtıp bekleyecek 2 ekip olacak kendimizi denemek için çok iyi olur. Hep beraber katılmaya ne dersiniz ?:)

@Adem Demir

Dostum izin olayini halledersem alirim Dodge Fargo AS250 mi performansin adini koyariz :)

Bu arada gezi bildiriminiz guzel ilgil gormus umarim keyifli bol katilimcili bir tur olur :)

@Muskulpesent

Umarım. Katılım çok olunca daha keyifli oluyor ;)
Tamam 15i için haberleşiriz.

bence fazla kasmayalım o hafta malzeme bakıp kamplı antreman yapmayı planlıyoruz yaaaa:p

adem sağa sola atlamaya başladın bakıyorum helal sana :alkis: gaz man:D

@Soner sevinç

Kendimizi denemek lazım :) Aa doğru ya sizde kampı denemelerine çıkacaktınız değil mi :) tamam işte abi takın heybeleri doldurun ağzına kadar gidelim :p :):)

hırrrrn hırrrrrrn depo tam dolmadı adem biraz daha gazla:D

@Soner sevinç

Ahaha ne oldu abi " I love rampa" :)
Bu arada vapuru birazcık geçe mi alsak ? Malum sarıgaziden gelecek olanlar var :)

aklıma geldi ilk vapur diye öle söyledim dedim sana organizatör ruhu yok bende bide taaa bostancıdan binecez haberin olsun sen söle ona göre çıkarız yola çanta felan da al denizde yaparız orda

ayrıca hala "I love rampa"
sadece bacakları fazla yormaya gelmez

@Soner sevinç

8 de ve abi 7 yi 8 e çekelim çanta evet şart alıcam.

çerez merez diyonda adem ctesi fazla kasmaya gelmez stabil seyrederiz..
offroadcular bu adamlar yer seni kaybolursun kendi benliğinde ademmm dikkat et kendinde :D

@Soner sevinç
Ondan 2 ekip olacak ya abi kudret abi olacak yanımızda. Neyse konuşuruz bunu Cumartesi :)

• Beğen
Tepkiler: Soner sevinç
o değilde dün yol bisikletine bindim :asik: biz bisiklete binmiyormuşuz. Ben hep boyum kısa yol bisikleti bana büyük gelir olmaz diyordum 51 kadro çok çok rahat oldu. Mayıs ayında paraya kıyıp alacağım.

@Murat Ekmekçi

Dostum bende cyclocross düşünüyorum hem yol hem mtb harika bir melez, benim dodge fargo yu önümüzdeki yaz emekliye ayırıp bende cyclocross alıcam mutlaka :)

@Murat Ekmekçi

Yakışır :) bende çok merak ediyorum sürüşü nasıl diye ama demiştim zaten sanada 2 sene sonra kesinlikle bende alıcam :)

@Muskulpesent

Vay ekibe bak yetişemeyeceğiz artık onca squadın ardından birde cyclocross oldumu artık vay halimize :)

Adem tam sana uygun bi telefon kılıfı buldum sitelerde dolaşırken gidona takılan baksana dostum ;)

(link)

@Soner sevinç

@Muskulpesent

:) kılıfı incelemeden kapattım :) 50tl diyor abi naptın ya kılıfa 50tl verilir mi :)

Geri