Scudo Sports

Maltepe

@Soner sevinç

Dostum seninle güneye gideceğiz hele ki şu kamp malzemelerini edinelim. Orada yüzmeye doyarsın. Ama ozamana kadar bacakları kopartacaz inşallah.

Scudo
@Murat Ekmekçi

çadırlara bakıyorum ama hiç ölçüleri ufak bisiklet için nerdeyse yok gibi ? link varmı murat bakim

çadır için birsürü kriter var, ufak detaylar da büyük detaylar kadar önemli. Yüzyüze konuşup burayı şişirmesek daha iyi olur.
Ama bir tane tadımlık göndereyim en hafifinden, yanlız fiyatı çok hoşuna gidecek! Ölçüleri toplanınca silindir 39x13 olması lazım
(link)
Kış bastırmadan kamp olayına doymam lazım.Malum "Kasım'da Askerlik Başkadır"

Beyler bide ne dicem urunleri almaya kesin karar verdigimizde topluca alalim grup indirimine gidelim malum meretler biraz tuzlu :)

Murat dostum yetismedi tur yazisi galiba bu arada :mlk:

@Murat Ekmekçi

bakıyorum bu arada tur resimleri ne oldu ? paylaş sana artı mail yolla :)

90 tane resim var. daha imageshacke yükleyip, 90 resim için ayrı ayrı link vereceğim.Sonra bunları belli düzende, gidiş hikayesine uygun dizip yazıyı oluşturacağım. Sözlü kısmı olabildiğince az tutacağım. Resimleri de yazı oluşturulduktan sonra atacağım ki o da ayrı dert. 2-3 paket yapıp öyle atmam lazım ama daha mailini vermeyenler var. Daha sonra onlara tekrar upload edip atmam gerekecek onlara. Anlıyacağınız baya zaman alıyor bu işler.
Bu seferlik çoğu resmi koyacağım. Ama bundan sonra 30 resimle sınırlandıracağım yoksa ardarda bakması bile yoruyor.
Kısacası sabır gençlik.

murat dostum ÇAB ( yalnızca grup üyelerinin bildiği selamlaşma ) ;) nde hatırlatta güneye gitmeden maşa işinede çare bulalım. gücümü emiyor :p

@Soner sevinç
Kilitli olmaz ise emer tabi, emme mi?
gençler 2 saate yazı elinizde, akşama doğru mailleri alırsınız.
Şu ÇAB selamı için de bi smiley koysalardı iyi olurdu ama siz hayal gücünüzü kullanın.

Dostlarım bana bir konu da yardım edin lütfen !

Riva turundan döndükten sonra bacaklarımda oluşan agrı yavaşca kayboldu ve ben o agrıyı, acıyı özlemeye başladım şimdi vardiyadan kaçıp aydos a felan tırmanasım var. Sanki o agrı o bacaga aitmişte sonradan almışlar gibi hissediyorum :eek: Bence bu Murat bizi yavaşca rampa müptelası yapmaya başladı farkındamısınız :)

Allah sonumuzu hayretsin :mlk:

@Muskulpesent

abi sorma al bendede o kadar :D Hatta o dediğini ben dün yaptım tuzlaya gidip geldim gelirkende aydos tırmanış yolunu kulandım :D Ne olduda rampa sever olduk anlamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
@Muskulpesent
Dikkat edersen sizi önce Zeynep Kamil yokuşu ile başlattık. 1 hafta sonra Aydos'u tırmandınız. bir sonraki hafta Orhangazi rampalarını çıktınız bu hafta ise Riva yolunu teptiniz. Sadece 4 haftada çaktırmadan size de rampa sevgisini alıştırdım. Çıkarken ki o zorlanmayı seviyoruz biz.
Rampalava oldunuz iyice ( Rampa lover).
Şimdi 2 yer daha kaldı. onları da tamamlayınca sertifika vericem size :) Sonra kamplılar başlıyacak. Tüm malzeme listesi hazır. Yakında internetten sipraişlere başlıyorum size de haber vereceğim. Toplu alımlar için Atlas'a gideceğiz. Siz bu arada bisiklet ile alakalı problemleri çözün ondan sonra geriye sadece eğlenmek kalacak ;)
Biran önce taytları alın, ona göre gruba isim buldum!

@Adem Demir

Murat neyaptıp cocuklara yoksa yine rampa icin beyaz hocaya okuttugun kuru üzümlerdenmi verdin ?

:) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
Gülsüyu tepe ardında felaket bi orman var dozerler ormanın içinden geçip adeta dağ bisikleti yolu yapmış.Ormanın içinde 15 dk bisiklete bindim altımdaki dağ bisikletinin değerini anladım.Ne dersiniz gülsüyu yokuşnu tırmanıp orman için de mtb sürüşü yapalım mı?(Gelirken çelik yelek giyin kör kurşuna rastgelirsiniz ,kireç dökmeye fırsatımız kalmaz aman dikkat :D)

Gülsuyunda üstte ciks forma altta vücut şekillerini ortaya çıkaran taytla gece 11de bizi ne yaparlar! :)
Merak etmeyin sizi çok güzel yere götürücem. Üstelik gidiş dönüş rampalı olacak hatta iniş bile rampalı olacak :confused:

Geri