Scudo Sports

Maltepe

sıcak rampa rüzgar ve ben mahşerin dört atlısı gibiyiz :evil:

Scudo
4 unuz ayri ayri guzelsiniz soner. Amma velakin 4 unuz bi araya gelince bu formulden kocaman bi mort olusuyor :) hayir yalansa yalan de :D

akşam izin alacam bisikleti bakıma götüreyim tırtladı iyice meret her yeri ayrı oynuyor.:D
yarına hazır olsun

@Soner sevinç

Ben dün hallettim o işi Sonerim ön arka fren ayarı, akort ayarı, ön arka lastik şişrme, ön arttıcı değiştirme ( servis garantisiyle ) hepsi tamam bi gidondan gelen garip sesi cözemedik oda maşa gelince düzelicek inşallah :)

Im ready yanı dostum :)

@Muskulpesent
Gölgede 31 derece, açıkta 41-42 olur. Üstelik son 17km'nin çoğunda açıkta olmak ile beraber tam kuzeyden esen rüzgar ve yer yer sevimli rampaları da ekleyince, şimdi birşeye benzemeye başladı :evil:
Kaptanınız konuşuyor: Gemiyi Terkedin!!

@Murat Ekmekçi

ahahahha dostum ben hiç yokdum :rolleyes:

Alnımızın akıyla yarın ki turu atlatırsak kamplı turlara yavaşdan merhaba demeye başlarız artık. Şu malzeme işini çözmek lazım kredi kartını çiğneye çiğneye :D

@Muskulpesent
Birkaç tur daha var. İlki Polonezköy. Sonra kamp malzemeleri ile düz yol ve Aydos alıştırması. Sonra The Tzar Bomb: Delmece yaylası, biz öyle kamp malzemelerini arkadaki arabaya yükleyip çıkmayız :cool: direk elimize alırız bisikleti itekleriz :p
Eylül sonu ise "Akdeeeniiiiiiz Akşamlaaarııııııı" :hasta:

@Murat Ekmekçi

Murat organizasyon ve tur işinde 'guru' luga dogru adım adım ilerlemektesin dostum.

Arkandayız :evil: (yanlış anlaşılma olmasın :mlk: )

@Soner sevinç
Merak etmeyin Cuma günü de arkamda kalacaksınız çoook arkamda, nihuhauhahhaa :evil:

Arkadaşlar bir sorun çıktı maalesef yarın aranıza simitlerle katılamıyorum..............Gelmeyeceğimi mi sandınız ha ?:D

selamun aleyküm merhaba abilerim
Sonunda bisikletimi aldım ve maltepeden başlayan turlarınıza katılmayı çok isterim

Kardeşim hayırlı olsun güle güle bin. Kaskını aldın mı ? kasksız bisikletle bakkala bile çıkmak yok ;)

Muraaat fotoları küçülttüysen salıver banada gelsin :D

@Muskulpesent

Nerdee, akşam düğüne gideceğim. Zorla dansa kaldırılacak olmanın verdiği sevinçten uğraşamadım.
Şimdi gelelim asıl meseleye.
Orhan ve İlker haftasonu bir tur yapılırsa hangi gün uyar size? Adem ona göre izin alacak. Ben de o gün için tur başlığını çarşamba günü açacağım. Mümkünse pazar akşamına kadar gün üzerinde anlaşın.

@Murat Ekmekçi

pedalşörler yalovaya gidiyorlar pazar günü baksana olmazsa katılalım ve sele artı tayt :) almadan bana sıkıntı oluyor sen bana seleni turlarda ödünç verirsen başka yada yatak bulup süngerin üstüne artık :)

@Murat Ekmekçi

Beyler üzülerek belirtmem gerekiyor ki tatile çıkmak zorundayım 6-7-8-9-10 tarihlerinde istanbul dışındayım ( Eğer bu tarihlerde istanbul dışında değilsem zaten anlayın ki hatun beni ilgisizlikten dolayı öldürmüş muhtemelen o sıralarda gömüyordur bi fatihayı çok görmeyin ) ama önümüzde ki haftanın izninde çıkarız haftasonuna ayarlamaya çalışıcam. ;)

düğünden bir kare :) :) :) :) murat ekmekçi kız arkadaşı ile :) birlikte kopuyorlar :)

http://img14.imageshack.us/img14/8021/jyip.jpg

Nerdee, akşam düğüne gideceğim. Zorla dansa kaldırılacak olmanın verdiği sevinçten uğraşamadım.
bakıp bakıp bende gülüyorum :)
buraya ekliyince bana aşırı derecede komik geldi muratın yazısına da uyuyor

Geri