Scudo Sports

Maltepe

Scudo
Dostlar riva da denize giricez ya. Deniz sortuydu, havluydu derken sırt cantası farz olucak sanırım :confused:

aramızda göle girenler var onlara sormak lazım ne gerekli diye :D

denize girmek için gerekli malzeme: iki adet şambriyel biri bisiklet için diğeri denizde yüzme için, şişme ördek, gerçek ördek, çekiç, örs, üzengi, 17-18 anahtar, 6lı plastik karın kası!!
çanta denize girmek isteyenler için alınmalı tabi. Havlusuydu şortuydu.

@Soner sevinç

güldürmeyin beni :)))) giderken yok gelirken var

@Adem Demir

nedesem yalan olur kaçırmak da istemiyorum aslında bakalım yarın belli olur

Gel abi gel yokuş varmış bak :) Yokuş sevginizi anlamış değilim gerçi :) Ben bi çıkıp taşdelen-çekmeköy falan yapim cumaya egzersiz olsun. ;)

Şansıma sı..... Sol ayak baldırımda kas çekti, üstelik yatar pozisyonda dumbell press yaparken, hiçbirşey anlamış değilim :confused:
Kas gevşetici sürdüm sardım sarmaladım. Gece gece iş açtım başıma. Keklik gibi oldum seke seke yürüyorum :(

Murat gecmis olsun dostum. Kas gevsetici iyi gelir yarina sapasaglam olursunda dumble press yaparken ayagi nasil sakatladin o nasil bir bunye :)

@Murat Ekmekçi

Geçmiş olsun aman dikkat abi sabah daha iyi hissedersin inş. Yarını dinlenerek geçirse bakalım sorun çıkartmaz inş.

adem kardeşim ben cuma namazından sonra taşdelen orman içinden.oh mis gibi çam ağaçları.dik toprak rampalar.kafama gore gezicem.gelmek istersen gel buyur.kafamız nerde eserse dururuz.gideriz.mekan.zaman.mola sıkıntı değil bende

@Adem Demir

keklik etide guzel olur he:D.işin şakası geçmiş olsun.bengay sürdünmü.bengay adamı kokusuyla iyi eden bir krem:DALLAH(c.c)şifa versin.

@Adem Demir
adem kardeşim ben cuma namazından sonra taşdelen orman içinden.oh mis gibi çam ağaçları.dik toprak rampalar.kafama gore gezicem.gelmek istersen gel buyur.kafamız nerde eserse dururuz.gideriz.mekan.zaman.mola sıkıntı değil bende

murat ekmek çiğne sonra bacağına tülbentle sar :D.
bu arada ilker dumble press ayakla yapılıyor bilmiyormusun :p.
çinliler işte daha ne yapacaklarını şaşırdılar.:D

Beyler gunaydin. Bugun ve yarin yilin en sicak gunu olucakmis bilmem anlatabildim mi :)

Geri