Scudo Sports

Maltepe

@Murat Ekmekçi

Evet bencede cuma daha mantıklı olur resmi tatil isteyen herkesde rahatlıkla katılabilir.

Scudo
Mekan ve gün belli oldu arkadaşlar.
Gün; 30 Ağustos Cuma. Resmi tatilde çalışan biri varsa, allah sabır versin ve de istifa etsin ama bu tura gelsin!!
Mekan; Riva.
Detaylar yarın akşam Gezi ve Tur duyurularında
Bu arada gene bu akşam muhabbetin dibine vurduk, sonunda Uğurcan'ı tanıdık. O da cuma günü geliyor, tabi Esenkent'e sağsalim vardıysa!!
son birşey daha Soner de artık kampçı güruha dahil oldu. Eylülün 2.yarısında kamp malzemelerini almaya gidiyoruz.
Sonra sahilde ateş etrafında oturup "akdeniz akşamları"nı söyleyeni ölesiye döveceğiz

akdeniz akşamları şarkısını besteleyeni dövmek lazım ilk başta:)çekmeköy civarı varsa turlamak isteyen bende katılırım.yıllardır tek tabanca biniyoz.dun 30 km yaptım.bugun 15. hergun banko var 15 20 km yolum.çekmeköy.taşdelen orman içinden.çavuşbaşı beykoz filan gezeriz.

@sedat saraç
Çekmeköy bizim mevkiye biraz eğreti kalıyor. Ama genelde beraber takıldığımız grupta Sancaktepeli ve Sarıgazili 2 arkadaş var. Belki onlar iştirak ederler.
Cuma günü isterseniz bize Kadıköy'den ya da Üsküdar'dan katılabilirsiniz. Maltepe kesin çıkış, kadıköy- Üsküdar tahmini çıkış saatlerini Gezi ve Tur duyuruları kısmına koyarım. Ama erken çıkacağız bu konuda şüphemiz olmasın cemaat-i velespit.

bakalım sıkıntı olmasa gelirim.fasa gidicem 6 ay çalışmaya.gitmeden bi tur yapayım diyorum.bakalım nasip olacak mı

murat duyuruyu biraz erken koyki millet işlerini ona göre erkenden ayarlasın ve gelsin. ;)

@sedat saraç
Bende sarıgazideyim taşdelen 5 dklık mesafede. Geziye katılmak isterseniz beraber buluşma noktasına gidebiliriz.

@Murat Ekmekçi

oooo çocukları büyük adaya götürücektim :(

cumartesi ya da pazar götür, çocuklara rüşvet teklif et, şekerdi, çikolataydı, pisikletti.

haritada şimdi baktımda baya mesafe varmış rivaya way anam way:confused:
ama rampa varmı acaba yoksa gelmem biliyorsun öle bebeler gibi düzyolda :D

haritada şimdi baktımda baya mesafe varmış rivaya way anam way:confused:
ama rampa varmı acaba yoksa gelmem biliyorsun öle bebeler gibi düzyolda :evil:

@Soner sevinç
kendi evine giden yolda bile rampa var, Riva yolunda rampa olmaz mı? Telefonunda Manowar'dan birkaç şarkı olduktan sonra çıkılmayacak rampa yok.
Mesafe nispeten uzun olduğundan sabah erken çıkacağız. Maltepe'den çıkış 07:00, Kadıköy'e varış 07:40, Kadıköy'den çıkış 08:00. Tüm detaylar bugün Gezi ve Tur duyurularında.

şöyle güzel büyük puntolu cafcaflı bi başlık patlat. duyan duymayan kalmasın herkez dahil,her şey serbest,açık büfe,çift kaset çalar, sanruuf , iki parça boyalı ...... vb. :D :p

@Murat Ekmekçi

Güzergahı tam olarak belirledikten sonra size nereden katılacağımı söylerim.

@Soner sevinç

tabi Riva'ya vardığımızda da Koreli masöz kızlar bizi bekliyor olacak, ellerinde palmiye yaprakları ile bir taraftan rüzgar yaparken diğer taraftan Bali'li dansçılar show yapacak!!
Sizi Riva'ya psikopat yoldan götürmek farz oldu :)

@Muskulpesent
The Power'ı dinleyip yokuş antremanı yaparken kalp krizi geçirecektim neredeyse, bisikletten inip de kulaklığı çıkarınca anladım kalbimin göğüs kafesinden çıkmaya çalıştığını :D
Power of thy sword, Fight until we die, Outlaw. mp3player'a atıyorum hepsini :evil:

Geri