Scudo Sports

Maltepe

tabiki herkese açık, oyüzden duyuruları gezi ve tur bölümünden de yapıyoruz. Yanlız Adem cuma olursa daha iyi olur demişti. Evet, Adem, İlker, Orhan top sizde. Cuma mı Pazar mı? şu an 2 tane "bana ikisi de olur" oyu var.

Scudo
Beyler cuma günü izinliyim cumartesi pazar çalışıyorum malesef. Ama cuma günü idari izin olduğu için bütün kadronun toplanabilecegini zannediyorum. Mahşerin 5 atlısı toplansın, rota cizilsin, pedala basılsın ! :D

Cuma olacak gibi duruyor (Ademin de cuma isteyeceğini düşünüyorum geçen söylemlerinden), ozaman perşembe yol yapmasak iyi olur. En azından ben dinlenmeyi tercih ederim. İsteyen olursa bu akşam Kartal Caddebostan yaparık. Çayımızı içer rotayı konuşuruz.

bu akşam uyar bana. çay ve rota saat ve yer ayarlayalım

Dostlar bugün işim var siz buluşun, konuşun, organizasyonu yapın ben her türlü cuma dahilim size ;)

OK. ben antreman amaçlı 19:00 gibi Maltepe'den çıkacağım. Kartal'a oradan da Caddebostan'a geçeceğim. Bu bacaklara 1 hafta mola çok, bir uzun bir kısa tur yapmalılar ki iyice güçlensinler, 2 haftaya yüklü bisiklet çekmeye başlayacağız ;)

geçerken yol üzerinden beni herzamanki yerden alırsın

bugün kısmetse izne çıkıyorum ama bu akşam FENERBAHÇE MİZİN :) maçı var gelemem

@Uğurcan İnözü

Ugurcan kardeşim maltepe migrosun sag caprazında bakireler tapınagı var orda kime sorsan gösterir ( yanlızca bu adresi bayanlara sorman sakıncalı olabilir. ) 7 gibi orada ol Murat seni bulur zaten :)

Ne maçı arkadaşım, bi 5 tane de orada yiyeceksiniz, buna tanık olmak için tv başına geçme, gel sporunu yap. ya ya ya şa şa şa arsenal arsenal çok yaşa :)

@Murat Ekmekçi

mendebur seni 50cm suda çalkalamalıydım :) yenelimde turu geçmeyelim sizin 6S real maçı misali :) anladın sen onu

@orhan0911

Orhan abi bu konuda haklı o farklı bir gurur :) Dee Orhan abi ihtimal biraz düşük değil mi ya :mlk:

Arsenal'in her golü için bir çay benden F5'in yediği 4. golden sonra tatlıları da bonus olarak ısmarlıyorum, gelin gençler kaçırmayın :)

@Murat Ekmekçi

Ben bu tatlı ısmarlama olayını bi yerden hatırlar gibiyim gibiyim de nerden :)

bu arada eurosport izleyin. Vuelta var üstelik konuk, bisiklet üstünde beslenmeyi anlatıyor.

Geri