Scudo Sports

Maltepe

Scudo
Orhan, önceki mesajları okumadın galiba. Pazar günü, son dönemde vefat eden bisikletçi arkadaşlarımızın hatırınıa Caddebostan-Dragos pedallanacak. amma velakin biz daha öncesinde buluşmayı planlıyoruz sonra gruba katılacağız. cumartesi konuşalım

@Murat Ekmekçi

evet malesef bu aralar çoğaldı anlamış değilim bisikletin kime zararı var frene basmak bukadar zormu

Vardiyalı çalışmanın bir dezavantajıda sizinle birlikte pedallayamamak ama takipteyim banada uygun plan görürsem anında damlarım.Selamlar..

Beyler merhabalar, bu aksam bi maltepe kadikoy turu aticam yeni lastikleri test amacli. Gelmek isteyen olursa saat 8 hareketle maltepe bakire tapinagi onunden olucak. Beklerim beyler :)

Ekip suskun... :islik:

Nerelerdenisiniz beyler sesiniz soluğunuz çıkmaz oldu :)

cumartesi akşamı bakirede toplanıp biraz yol yapabilirük, bana uyar. üstelik ankaradan gelirken tahmin edin ne getirdim. Maxxis overdrive maxxprotect+kevlar lastik, yeah baby ;)

@Murat Ekmekçi

Hayırlı olsun muratım güle güle kullanırsın inşallah :) Cumartesi sabah çıkıcam ben malum akşam vardiyada olduğumdan dolayı...

Dostum bu arada aydos turumuzu kaleme almanı bekliyoruz hala aynı heyecanla :D olası cene kitlenmelerine karşı kas gevşetici ilaçla dolaşıyorum yanımda her an yazıyı yayınlayabilirsin diye :D

@Uğurcan İnözü

Pazar günü 16:00'daki Caddebostan buluşmasına gidilecek ama biz Maltepe'de daha erken buluşalım mı diye düşünüyorduk. Belki saat 14:00 gibi buluşulup Maltepe'den Pendik'e oradan da Caddebostan'a gidebilir, orta tempo(23-28 ortalama) antreman yapabiliriz. Sonra Caddebostan'dan cümle alem Dragos sahile pedallayabilir, peşinden de belturlardan birinde çayımızı içebiliriz. Nedersiniz cemaat-i müslim-in?
Bugün için ben kadro dışı kalıyorum maalesef ama Soner ile konuşun buradan o size yolda abilik yapar.

Yarın bana uygun Alper Okumuş ta geliyor.Daha erken buluşmak iyi fikir.Detayları yazarsanız sonra güzel olur :in:

tamamdır gençler, sizler burayı takip edin, yarın erken buluşma kesin gerçekleştirilecek ama tam saat ve yere buradan beraber karar veririz. Güzergah yüksek ihtimalle Maltepe-Kartal-Pendik-Kartal-Maltepe-Bostancı-Caddebostan şeklinde olur. araya 1-2 ufak mola atılır. yol bisikleti olanlar için düşük-orta, mtbsi olanlar için orta tempoda bir tur olur. rüzgar olmaz ise sorun da olmaz, sıcak zaten default(sabit) geliyor!

Geri