Scudo Sports

Maltepe

saat 16:00da caddebostanda ama isterseniz biz 2-3 gibi buluşup takılırız biraz, sonra oraya geçeriz

Scudo
@Adem Demir
haber verirsin gelip gelmeyeceğini ama inşallah gelirsin

@Murat Ekmekçi

duruma göre saati ayarlarız.birazda erken gidelim.orda takılırız

Tamam soner abi haber veririm, izin günene denk gelmezsede ben izin almaya çalışıcam.

Aydos gezisine gelmeyenleri pişman edecek bir yazı hazırladım, 1-2güne Gezi ve Tur duyuruları kısmında açtığım linkte paylaşırım, linki burada da paylaşırım.
Not: Soner, sen o aralar foruma çok uğruma :)

• Beğen
Tepkiler: Adem Demir
ahahhahaa tahmin edebiliyorum yazının içeriğine dair ana fikiri :)

Beyler bu arada pazar günü ben akşam çalışıyorum aranıza dahil olamıcam ama aydos turu gibi sabah çıkmalı bi tur yapabilirsek memnunıyetle dahil olurum :) he olmazsa da canınız sağolsun tur larımız torbaya dolmadı :D

cumartesi de karşıya bir akın düzenlenebilir, şehir içi gezmeli, Eyüp gibi mesela

@Murat Ekmekçi
fazla acıklı yapmasaydın murat bizimle pedallamak isteyen diğer üyeler sırf bu yüzden pedallamıyor olabilir bizimle
gerçi herkezi bekleriz turlara çok zevkli geçiyor
Bilginize ;)

@Adem Demir

fazla kasma be adem.olursa güzel olur olmassa yapacak bişey yok.
murat cumartesi fikir güzel.benim yarın belli olur durumum

böyle şansın içine... Perşembe Ankaraya gidiyorum, cumartesi bisikleti tamire götürücem, ama pazar günkü sürüşte olacağım,

iyi bari bende şu arka 8 çizeni bi götüreyimde hiç çizmesin :D bari

@Muskulpesent

ilker pazar sabahındanmı bahsediyorsun.akşam yoğun geçecek hissediyorum sabah dinlenmek lazım ;)

@Soner sevinç

Dostum ben şimdi göz attım foruma detaylı olarak toplu bir buluşma söz konusuymuş siz ona katılmaktan bahsediyosunuz heralda :) tabi dostum günler torbaya girmedi kapitalist düzene yenik düşen bir işciyim ben o yuzden gelemicem malesef :(

@Soner sevinç
ne yapcaksınız , birbirinizi mi kırbaçlayacaksınız :)

@Murat Ekmekçi
allahım bu lafından sonra o son fotoların altına neler yazdın düşünemiyorum.

biz bir grubuz murat bunu unutma;)
Dip Not: dervişin fikri neyse zikride odur :D

no panic gençler, forumu daha da gençler okuduğu için yazıyı o tür şeylerden uzak oluşturdum, amma velakin daha fotoları bile imageshacke yükleyemedim zaten mini bir yoğunluk yaşıyorum şu an.
yakında görüşmek dileği ile

Geri