Scudo Sports

Maltepe

Ahaliye duyrulur cuma ve Cumartesi beni yok yazın. Hereke turu yapacım ( arabayla tabii :D )

Scudo
Beyler var mı yakında planladığınız herhangi bir tur organize olalım biraz .)

pazar günü tırmanış antremanı amaçlı aydos yapılabilir, karşıya da geçilebilir, valla herşey olabilir, durun bakalım cumartesinden kokusu çıkar, sizin de fikriniz var ise, ileri sürün. Ama muhtemelen Aydos olacak. saat 15:00 15:30 gibi geri dönmüş olacağız hali ile ona göre de Maltepeden çıkacağız.cumartesi geceye kadar bu başlıktan takibi sürdürün, gezi ve tur duyurularına da koyarız

Erken güzel olur öğlenin sıcağını orda karşılarız. Rahat olur bizim için.

Selam dostlar,

Pazar sabahi bulusmamiz icin kesin bi karara varabildik mi ? Benim gonlumden sabah 8-9 gibi her zamanki yerde bulusup aydos a sıkı bi tirmanis yapmanin ardindan sucuk ekmekle midemize bayram ettrmemiz geciyor :) Benim 14:30 gibi geri donuse gecmis olmam gerekiyor bu arada tura dahil olucaklarin bilgisine :)

benım ıcın uygundur,
yarın sıcak olacak gıbı ıstersenız avrupa yakası sahıl tarafında da pedallayabılırız

O zaman buradan detayları yazayım. Gezi ve tur duyuruları bölümüne de aynı detaylarla turu açarım.
165. Geleneksel AYDOS tırmanışı 11 Ağustos Pazar günü, saat 09:00'da Maltepe Migros önündeki Bakireler Tapınağı'nda, 09:30'da da Kartal'da Sanayi caddesinin başlangıcında buluşularak yapılacaktır(Bu sahil tarafında büyük bir kum-kömür deposu var). Çıkış saatlerinde 5 dakika da ufak gecikme payı veriyoruz herzamanki gibi.
çoğunluk mtb kullanıyor olacak, sonradan tempo memnuniyetsizliği olmasın.
Orman içinde de bisiklete binilecektir, öyle kuru kuru asfalt tırmanmakla olmaz :)
asfaltı tırmandıktan sonra yakındaki BİM'den tadımlık sucuklar alınıp(panbıh eller cebe beyler) ormanın gölet tarafında mini kampımızı yapıyoruz,sonra biraz da orman yollarında geziyoruz ve öğle sonrası dönüşe geçiyoruz. dönüş zamanına duruma göre karar veririz.
Not 1: düz lastik varsa onunla gelin, orman var diye panik yapmayın, daha önce gelmeyenler için söyleyeyim, orman yolları sert düz toprak.(tabi berbat yerleri de var ama biz oraya gitmeyeceğiz)
Not 2: giderken sağ önden rüzgar alabiliriz, yarın çok rüzgarlı geçiyor istanbul, bu çıkışı daha zor hale getirirken inişlerde kontrol problemi doğurur, frenlerinizi gelmeden önce bi elden geçirin, arkadan esen rüzgarla aydos inişi saatte 70kmyi geçer.
Not 3: isteyenler ile tura sahilde de devam edebiliriz. Ben dönüşte Caddebostan'a gidip tekrar Maltepe'ye döneceğim. Eşlik edenlerle Sahil Belturların birinde çayımızı da içer muhabbet ederiz.

Murat dostum bi yoklama al istersen kim geliyor kim gelmiyor bilelim. Belgeselciyle (soner :D) ben garanti zaten :D Baska kim katiliyor ekibe ?? :)

Soner'den haber gelmedi, mesaj da attım ama. Gezi ve Tur duyuruları altındaki başlıktan yazıyorum genelde. Şu an sen ben ve Adem Demir gidiyoruz. Soner de gelir muhtemelen. Onun dışında burada yazan diğer gençleri de bekliyoruz. Ben şimdi The Purge'i izleyeceğim ,bitince hem buradan hem de diğer başlıktan son kontrolleri yaparım. Bu arada kahvaltı edip gelin. Yol da güçsüz kalmanızı istemezük.

Kaybersiz düğün olmaz:D sahilden geleceksiniz büyük ihtimal. Ben atalar sahilde bekliyor olacağım ordan katılacağım size

Soner telefonu açık ve yakınında tut, umarım rüzgar yarın abartmaz, iyi geceler

Valla ne yalan söyliyim aydos ormanının içinde ki acayip rampalarda zorlansakda genel itibariyle çok güzel bi turdu ekibimize yeni katılan adem kardeşimizide hoşgeldin turu yapmış olduk :)

Murat dan fotografları ve günün özetini bekliyoruz heyecanla :)

@Muskulpesent
Hoş buldum :)
İlk turumun bu kadar güzel geçeceğini tahmin etmezdim :)

Hoş geldin Adem bütün turlara katılman dileğiyle. Ayrıca giderken rampa çıktık gelirken rampa çıktık anlamadım mevzuyu ama neyse :eek:

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
bukadar kaza haberi olması çok üzücü. Bugün İlker ve ben Dragosun orada gördük bir kaza, şimdi olayın fotolarına baktım, üstelik giderken bizim kullandığımız yol. Yani biz olabilirmiydik diye aklıma geliyor.
Bugün tur fotosu koymayalım, ben haftasonuna doğru eklerim. bir gün de bukadar şehit haberi gelmiyor, biz de hassasiyetimizi böyle gösterelim
Bu arada İlker, çok delidumrul bisiklet sürüyorsun,bugünkü ufak kazamızdan bahsetmiyorum o dalgınlıktı. Yüksek hızla inerken elleri kaldırıp dolmuş makaslamalar felan, aman diyorum, sen bize lazımsın, daha çok gezeceğiz beraber. Gezilerimizin keyfi kaçmasın diye artık 2 kat daha dikkatli olmak ve birbirimizi kollamamız lazım. Havalar sıcak, insanlar araç başındayken saçma sapan kararlar alabiliyorlar, çook dikkatli olmamız lazım çok.
iyi geceler gençler

@Soner sevinç

Hoş buldum,
Nasıl geldiğimiz yolu tekrar inmediniz mi ? rampa çıkma ihtimaliniz yok :) dedimya otoyola kadar bi tırmanış var yola bağlandıktan sonra biraz çıkıp aydosa girdiğimiz yere geliyorsunuz oradan sonrasıda geldiğimiz yol zaten kartal sahile kadar iniş olması gerekiyor :)

Murat dostum katılıyorum sana, bende mesela başıma güneş mi geçti artık nolduysa sapıttım daldım aralarına da sonra eve gelince aklım da kesti sakat hareketler bunlar yapmamak yaptırmamak gerekiyor. Bende bizim gördüğümüz kazanın bisiklet kazası olduğunu forumda okudum tüylerim dikeldi :(

Arkadaşa Allah dan acil şifa Bütün bisikletci dostlarımada kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Geri