Çok lafı geçti benim profil resimime bakın, arka fondaki yapı Bakireler Tapınağı diye geçiyor, ama ben yıllardır Oracle derim ona. Age of Mythology oynayanlar bilir.
Ben de gelmek isterdim akşam buluşmasına artık ramazan sonrası söz keselim(Bakireler tapınağında!!). Alper ben o tarafları pek bilmiyorum ama ramazan sonrası rampalarında antreman yapalım. Dediğin gibi sahilden başlar yukarı çıkarız. Rampa antremanı şart çünkü Yalova tarafına hele ki bir de kamp malzemeleri ile gideceksek bacaklar kuvvetli olmalı.
Forumdaki ilk bulusmamizi Soner le bu aksam yaptik. Cok keyifli 20 km lik dusuk tempoda bir turlama oldu cevizli suadiye arasinda. Donus yolunda bostanci sahilindaki seyyar caycida taptaze caylarimizi yudumlayip keyifli bi sohbete daldik. Acikcasi forum a ilk uye olurken boyle bir etkinlige dahil olucagima dusunmemistim ama gercekten grup olarak pedallamak keyifliymis. Sonerin de dedigi gibi iki kisi bu kadar keyifliyse 4 - 5 kisi olsak bu turlamalar nasil olurdu acaba
gençler! düz yol lastiğine geçmenizi tavsiye ederim. gene forumda daha önce açılmış zilyon başlıktan hangi fiyata ne tür lastik alabileceğiniz konusunda bir fikriniz olur. homurdanma meselesinde; bisikletin yağlanması gerekebilir, quickreleaseler biraz gevşetilebilir, anlayan bir bisikletçiye götürürsen nereye bakacağını daha iyi bilir.
Benim bildiğim Ümit Ravenger 10bin euroluk makine !!?? sorun sizde olabilir
Soner in lastikleri duz yol lastigi zaten o evvelden yapmis upgrade ini bende ay başı guzel bi yol lastigi alicam dostum ufak tefek eksikleri tamamliyorum simdi. Arka aktarici shimano altus benim, biraz arastirdim kendileri biraz sikintiliymis ama tanidigim iyi bi bisikletci var belki sende bilirsin eda bisiklet maltepede. Bi bakalim hallederler heralde. Onun disinda Allah razi olsun uzmedi beni guzel umit im
Bu arada ben yanlis mi okudum 10 bin avro mu dedin abi sen he eger oleyse 8 bin avro ya bisikletim satiliktir ahali bu kiyagida kimseye yapmam :evil:
Beyler bana biriniz lütfen forum a yada oluşturduğum gruba en kolay yoldan fotograf yükleyebilirim yardım edebilirim mi delirmek üzereyim de :confused:
Alper merhaba dostum, cumartesi ve pazar iki gun de ben ufak turlar yapicam sahilde. Soner geldiginde baya keyifli olmustu seninle daha da keyifli bir grup oluruz umarim.
Haftasonu takipte kalalim dedigin gibi bir bulusma ayarlayalim
sınavlar haziran 19da bitmişti, şu an sitajdayız orhan gazi, seni de beklerim sahile gel bi iftar sonrası tatlı ısmarla bana(sen -> bana) çayla beraber.