geriden ben gelecem. maltepe sahilde migrosun önünde bakire tapınağının orda buluşalım.bilindik bir yer olsun.
bide 21:40 kendi çıkışım olarak söyledim 21:45 bakire tapınağı olsun ok.
maltepede murat adında biri daha var biz devamlı turlarız ben sancaktepeden geliyorum ama sahil bizi kesmiyor yalova çınarcık anadolu feneri şile ağva vs yerlere gidiyoruz size uyarsa bayram sonrası stard veririz ve MTB kullanıyoruz
Maltepe sahil migrosun 100 metre ilerisinde kime sorsan gösterir dostum. Eğer bugün çıkıcaksak ben spor u biraz erken terk etmeye çalışıp aranıza dahil olurum 21:45 de
@orhan0911
Benim bisikletim şu anda bu kadar action a dayanamayabilir Ümit Ravenger aldım da gecenlerde büyük bir gaflette bulunarak Ama maşasını filan upgrade etmeyi düşüyorum o zaman mutlaka dahil olurum aranıza. Yada siz daha iyi bilirsiniz bu bisiklet sıkıntı çıkarmazsa bende aranıza seve seve dahil olurum
genelde herhafta biryerlere gidiyoruz ama ramazanda stop ettik bizde okadar iyi degiliz ramazan sonuna ikl turumuz başları formda genelde geziyle alakalı konu açıyoruz takip edersen buluşuruz geride kimse kalmaz bizde ve ne çok nede az kişiyle yolculuk etmek iyidegildir
Maltepe sahil migrosun 100 metre ilerisinde kime sorsan gösterir dostum. Eğer bugün çıkıcaksak ben spor u biraz erken terk etmeye çalışıp aranıza dahil olurum 21:45 de
sıkıntı yapma yarın 21:45 geniş geniş takılırız.ok. alper sende de bir problem yoksa yarın 21:45 bakire tapınağı
ramazandan sonrada orhan beylerin turlarını takip eder katılmaya çalışırız.
Maltepe'den Murat benim. Ramazan sonrası gene şehir dışı mekan bakıyoruz sizi de bekleriz. Sahilden sıkıntı geldi ama gene ramazan sonrası antreman için aydos tırmanışları olur oraya da beklerim.
Bu arada kime sorsanız demişsiniz ya, dikkat edin.
Bakire kurban etmeye mekan arar gibi!
"Bakire tapınağı nerde teyze?"
Selamlar. Ben de Bostanci'dayim. Genelde hep tek turluyorum. Arada persembe aksamina takilirdim ama bu yaz genelde tek surdum. Yaklasik bir aydirda bisiklet yerine salon sporuna agirlik vermistim. Cunku bostanci kadikoy cadde gibi ayni guzergahlardan sikildim. Her gun farkli bir rota cizsemde artik daha uzaklara turlamak istiyorum ve ben de cekirdek bir turlayici arkadas grubum olsun istiyorum. Haftaici aslinda cok musait olmuyorum ama 21:45 gibi gec sayilabilecek saatlerde toplanabilirseniz size katilmak isterim (yarin ki tur haric)
Ramazan sonrasi bir cumartesi gunu topcular feribotuna ordanda yalovanin guzel bir kamp yerinde pazar donuslu bir kampli tur seklinde onerim var. Tabi benim modifiye edilmemis kron xc 250 ile yapilabilir mi bilmiyorum. Bir ara bulusup konusuruz artik.
Umut bey merhaba oncelikle hosgeldiniz. Öneriniz harika benimde hep uzun soluklu bir yolculuk yapmak istemisimdir ( uzun soluklu derken kendi capimda tabiki ) fakat benimde modifiyesiz umit ravenger im var buna dayanirmi acikcasi bende bilemiyorum fakat muray beylerinde farkli turlama rotalari varmis musait oldugumuzda hep birlikte toplanip bunlari detayli konusalim isterim.
Bu arada actigim bu konuya bu kadar ilgi gosterilmesi beni cok mutlu etti tektek tesekkur ederim hepinize
yalova yapmıştık ramazandan önceki haftasonu, hazır olun bayramdan sonra gene birşeyler olabilir, ağustos sonu eylül başı kamplı tur planları da var, ama önce bacakları kıvama getirmek lazım yoksa pelte oluruz!
dün akşam noolumuş ben gittikten sonra.turlar turlar.inşallah çoğuna katılmaya çalışacağız. yeni gurubumuzla
bu arada akşamki programda değişiklik yok değilmi ( migros önü haricinde )
Evet dostum başlığımızda güzel şeyler oldu dün. Güzel bir ekip kuruluyor gibi Bugün ki program da herhangi bir değişikliği yok 21:45 de Bakire tapınağını , Migros önü olarak güncelledik yol tarifi alırken sıkıntı olabileceği kanaatine vardık murat bey in yönlendirmesiyle
bayramdan sonra uzun turlara başlarız, sahılden kendımızı yukarı vurup maltepe uni. cevresınde guzel rotalar var, bızım ewe çok yakın oluyor ozmn :evil:
aksam ıcın bende sorun yok ıftardan sonra mıgrosun orda buluşuyoruz , bu belturun karşısındakı mıgros degıl mı?