Scudo Sports

Madone, venge, s5 tarzı bisikletler türkiye yollarında dayanabilir mi?

Petrovic

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Scott
Bayadır kafamı kurcalayan bir sorudur kendisi, aydınlatmak isteyeni memnuniyetle okurum. Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
Bu bisikletleri pamuktan yapmışlar da biz mi haberdar olmadık yoksa :) Dayanır efendim yine dayanmasın ki. Saymış olduğunuz bisikletler dünyanın en büyük markalarının en üst düzey bisikletlerinden. Zevkle ve ihtirasla Türk yollarında bu bisikletleri kullanan birçok arkadaşımız var :harika:

http://3.bp.blogspot.com/-LdJQafABF0E/VqdbCR81h_I/AAAAAAAAFW4/GBmaIeKacZw/s1600/kaza.jpg

Arkadaş geçen karbon kadro ile mazgala girdi, sonuç bu. Neyseki bende krom kadro vardı. Tık demedi. Hem sağlam hem rijit. Krom kadro

@Petrovic youtube açıp "road bike party" yaz. Forumda 50 kez tartıştık...

Pardon fazladan açtım sanırım konuyu :( ... Ya dayanamayacaklarını düşünme sebebim aslında yıpranma yani çabuk yıpranma konusu. Aero yol bisikletleri hakkında çok geniş bilgiye sahip değilim. Bu yüzden sorup öğrenmek istedim. Ayrıca ben Madone 9 serisi kullanan henüz görmedim bu forumda ama var diyorsanız. :) Bu arada şu mazgala giren kadro fotoğrafı ciddi mi ? Ben mi trolleniyorum şuan :D

@Serkan Mıstınoğlu atmayın şöyle şeyler insanları soğutuyorsunuz :( biliyorum gazetedeki şeye ithafen yazdınız cok ironik kabul ama buraya bunu bilmeyen biri denk geldiğinden yol bisikletinden kaçıyor :mad:

@Serkan Mıstınoğlu Hayır bisiklet bi yana ben arkadaşınızı ziyarete gitmeyi düşündüm. O bisikleti volvo test etmiş gibi duruyor çünkü :D

Haklısınız tabi :D Bu arada vision baya sağlammış iyi reklam olmuş. :komik:

@Serkan Mıstınoğlu
@Efe Yamac Yarbasi

Siz bisikletleri demir testeresiyle keserekmi bu hale getirdiniz acaba? :)
Hakkatten dandikmiş bunlar yahu!
Karbondan sonra mukavvadanda bisiklet yapmışlar.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Bu bisikletlerin ismini ilk defamı duyuyorum cahilliğim için kusura bakmayın lakin madonna diye bisikletmi var s5 i biliyorum bi samsung s7'si bile çıktı :D

• Beğen
Tepkiler: Petrovic
5 bin oyro verecen birde dayanmıcak hee? Yok yavvvv. Adamın aklını alırlar aklını :D

• Beğen
Tepkiler: Petrovic
İstanbul yollarında Venge Vias kullanan var.
https://coresites-cdn.factorymedia.com/rcuk/wp-content/uploads/2015/07/02-IMG_1344.jpg

Geri