Bu soruyu sorduğunuza göre bu konuda şüpheleriniz var.Dayanamayacaklarını düşünmenize sebep olan nedir? Scott Foil ile Parix-Roubaix kazanıldı daha bu sene?
Bu bisikletleri pamuktan yapmışlar da biz mi haberdar olmadık yoksa Dayanır efendim yine dayanmasın ki. Saymış olduğunuz bisikletler dünyanın en büyük markalarının en üst düzey bisikletlerinden. Zevkle ve ihtirasla Türk yollarında bu bisikletleri kullanan birçok arkadaşımız var
Pardon fazladan açtım sanırım konuyu ... Ya dayanamayacaklarını düşünme sebebim aslında yıpranma yani çabuk yıpranma konusu. Aero yol bisikletleri hakkında çok geniş bilgiye sahip değilim. Bu yüzden sorup öğrenmek istedim. Ayrıca ben Madone 9 serisi kullanan henüz görmedim bu forumda ama var diyorsanız. Bu arada şu mazgala giren kadro fotoğrafı ciddi mi ? Ben mi trolleniyorum şuan
@Serkan Mıstınoğlu atmayın şöyle şeyler insanları soğutuyorsunuz biliyorum gazetedeki şeye ithafen yazdınız cok ironik kabul ama buraya bunu bilmeyen biri denk geldiğinden yol bisikletinden kaçıyor
Siz bisikletleri demir testeresiyle keserekmi bu hale getirdiniz acaba?
Hakkatten dandikmiş bunlar yahu!
Karbondan sonra mukavvadanda bisiklet yapmışlar.
Bu bisikletlerin ismini ilk defamı duyuyorum cahilliğim için kusura bakmayın lakin madonna diye bisikletmi var s5 i biliyorum bi samsung s7'si bile çıktı