Aero sasiler bayağı serttir. Sizin mantikla aslinda hafif bisikletlerden korkmak gerekir.
Ama bozuk yol sebebiyle kırılan şasi ne gördüm ne duydum. Mazgala girmekten bahsetmiyorum elbette: )
İçiniz rahat olsun, yeter ki düşmeyin hic bir şey olmaz...
@mehmetsunu
Bir kaç gündür yoktun abi
Benimde aklıma geldi açıkçası arkadaşların akıbeti ama bir durum olsaydı duyardık .
Bu arada o Alaman diğil Amerigan
(Antiemperyalist takılıyorum ama Trek kullanıyorum tezat bir durum)
Yahu candan biberci benide iyice bisiklet cahili çıkardın. Bizde biliyoruz amerigan olduğunu ama galat-ı meşhur diye bir ifade vardır bazı şeylerin doğru olmayan bir şekilde ifadesi daha bir afillidir. Alaman panzeri meşhur olduğu için bizde alaman panzeri dedik.
@mehmetsunu
Trek benim için Galat-ı meşhura kapalı abicim
Şipeşıyayzıta alaman panzeyi diycem olmayacak kadroları çıtkırıldım
Trek olsa olsa Amerigan Hummer'i olur
@ÇAMKOMLU
Şöyle elden düşme 8-10 bine denk gelse alınır
Karbon bisikletler bozuk yola her türlü dayanır. Ben 85 kilo göbekli amca halimle çukurlarda tümseklerde bunny hop yaparak bile geçiyorum, daha bir şey olmadı (şimdilik) Ama şu bir gerçek ki düşmeler, sürtmeler, yandan ufak da olsa darbeler, taş sıçramaları vs tarzı şeylere göre alüminyum kadrolara göre biraz daha dayanıksızlar, genel olarak daha bir ihtimamla bakmanız gerekiyor bisiklete, o bir gerçek.
Yorumlarınız içimi rahatlattı alacağımdan değil de belki piyango falan tuttururum. Herkese benden madone derim.
Gerçekten keşke herkesin gücü yetebilse almaya, kullanmaya. Ben her insanın o tarz bir hissi yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Temenni ediyorum daha doğrusu.
Ford Taunus
Üretici Ford Almanya
Üretim yılları 1939 - 1994
Almanya'da satılmış Ford modelleri serisinin adı
Adını Almanya'daki Taunus Dağları'ndan alan modeller, 1939 yılında ilk kez üretilmiş ve 1993'de kadar çeşitli tiplerde üretimi sürmüştür. En son olarak 1990 -1993 arası GT ve GTS serisi üretilmiştir.
Bizdeki aynı kuş serisi gibi Alamanlar için Ford tarafından endemik olarak üretilmiştir
Dayanmaz sakın almayın. Bu bisikletlerin hepsi en az 10.000 liradan başlıyor paranıza yazık olur bir anlık dikkatsizliğinize gelir çukura girersiniz ön maşa kırılır direk karbon olduğu için kadroda da muhtemelen alın borusu çatlayacaktır.
Almayın arkadaşlar. Sertleştirilmiş Shrek jölesinden yapılıyor karbon yol bisikletleri. Çukura falan girince dağılıyorlar hemen. Sadece pistte kullanmak için yapılmışlar çünkü.
Yurt dışında bütün bisiklet yolları pist gibi imal edildiğinden oradakiler çok rahat kullanıyor. Bizim yollardaki yeni dökülmüş asfaltın arasındaki boşluklar bile kırılmasına sebep oluyor.
Ha bir de sıcaklar geliyor bakın. Sıcaklarda jöle erimeye başlayabilir. Bunu da unutmayın sakın.
@Candan Biberci
Yav onları biliyoruz Ona bakılırsa italyanlarda kadrolarini tayvanda üretiyor Ford ticari olarak Amerikan markası ama Almanya'da da üretim yaptı tabi enine geniş saltanat kayigi derlerdi taunusa
HTC Desire 626 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi