- Tepki
- 19.399
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Decathlon formatısına zam gelir mi abi?26 kişilik müfreze aldı başını gitti.
Bir ara 6 dakika fark yaptılar.
Ganna acaip bir öncülükle yokuşun büyük kısmında grubu çekti.
Caicedo iki kez atağa kalktı, zirveye doğru kadansı düştü, Herrada ölümüne yüksek kadansla herkesi geride bıraktı. Perişan halde kendini yere bıraktığında Babası da oradaydı.Hem etabı hem de tırmanış mayosunu aldı..
Vurkaçoğulları'nın ardından finişe gelen genel klasmancılar ne şiş ne de kebap yakmadan günü bitirdi..
Abi Decathlon Cofidis sponsoru. Bu performans sonrası mayoda fiyat artışı olur gibime geldi. Ondan öyle yazdım.Yazlık formaları kast ediyorsan sezon biterken indirim olur her zaman..
Şimdi sonbahar/kış hazırlığı başladı.
Ancak konu ile ilinti kurmakta zorlandım Adil..
Kuss geçtiğimiz haftaki 2 dağ etabında zayıflık göstermişti. Benim merak ettiğim cuma gün ki, yada sonraki dağlık etaplarda yine zayıflık gösterir Remco'da atak yaparsa Roglic ve Jonas yardım mı edecek yoksa, Kuss'ü kendi haline bırakıp Remco'nun atağına cevap verip takip mi edecekler. 😀Remco'nun sondaki kaçma teşebbüsü ve Kuss'un peşini bırakmaması süper olay
Twitter'da bi yorum gördüm, "Sepp Kuss'un en zayıf yanı onu dağlarda taşıyacak bi Sepp Kuss'u olmaması" diyor, daha doğru bi yorum görmedim şu ana kadar.

An itibariyle yarışın bitimine 87 km kala ve etabın ilk büyük tırmanışında Remco ve Almeida tükendi. Her yokuşta birer birer masadan ayrılıyor dostlar
Jumbo'nun kürsünün tamamını kapatma senaryosu giderek yaklaşıyor...
Bana bu işin altından gene Covid çıkacak gibi geliyor. Çünkü her ikisi de son zirve finişi etabını sorunsuz çıkmıştı. Hatta Remco önden uzayıp giden Hugh Carty'e zaman kaptırmamak için atak yapmış, Kuss ise kuyruğuna yapışmıştı.
Eğer bu yarış burada biterse gerçekten yazık olur. Tek kale maça döner turun kalanı.
An itibariyle yarışın bitimine 87 km kala ve etabın ilk büyük tırmanışında Remco ve Almeida tükendi. Her yokuşta birer birer masadan ayrılıyor dostlar
Jumbo'nun kürsünün tamamını kapatma senaryosu giderek yaklaşıyor...