@borsert bugün lastiklerinizi kargoya verdim, sms olarak takip numarası da gönderdim size cep telefonumdan.
Umarım iyi günlerde keyifli seyahatlerde kullanırsınız.
Arkadaşlar elimde eski ruble var. Eger uymsuzluk sorunu yasayan varsa specer olarak paylasabilirim. Hediyelesmek guzeldir. Ucret talep etmiyorum. En ufak dişli sini ben kullandim. http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/31/d57ef8dd24998a0d8811d90a381e751e.jpg
Merhabalar.
Elimde bir adet zil, suluk kafesi ve az kullanılmış suluk var. Sadece İzmir içi elden samimiyetine inandığım bir arkadaşıma vereceğim. Özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
@enes dökmen pardon konuyu izlemeyince mesajı algılamamışım.
Fotograflarını çeker gönderiririm size ya da konuya eklerim. Keşke özelden yazsaydınız mesajınızı daha hızlı görebilirdim. Merak etmeyin lastikler iyi durumda sadece slime veya patlak koruyucu bir özelliğe sahip olmadıgından değiştirdim. O zamanlar bunları bilmiyordum, gittiğim yol uzun oldugu için patlıyordu.
PTT kargo ile karşı ödemeli olarak şubeden teslim şeklinde gönderirsem size 5-10L civarına gelir iki çift lastik.
A arkadaşlar
Elimde bir adet L beden tayt var markasını hatırlamıyorum aliexpressten almıştım büyük geldi. 1 Kez giydim ancak olmuyor 1.81 boyunda 79 kiloyum biraz daha irice bir arkadaşa olabilir ücretsiz olarak birine verebilirim.