Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Bu başlığı sürekli F5 e basarak takip eden var mıdır acaba? :D

Scudo
@Bekir Kalak
Merhaba benim de sadece saat var diğer parçaları yok bir pil takılıp kullanılabilir.. sizdekilerle beraber bir arkadaş nasiplenir belki uygun olursa tabi aparatlar..

Selamlar,
Bisikleti yeni aldığımda üzerindeki orjinal lastikleri çıkarmıştım.
CST marka 26" dış lastikler var, iç lastikleri ile beraber, 15 km ancak gitmiştir, lazım olan varsa ÖM yoluyla temasa geçerse gönderebilirim.
İzmir'de olan arkadaşlar varsa Alsancak'ta elden teslimde olabilir, akşam lastiklerin resmini eklerim konuya.

Kolay gelsin.

@Türka¥ bey çok teşekkür ederim bugün itibari ile ürün elime ulaştı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Aynakol değişikliği yaptım. Elimde Truvativ 48-38-28 aynakol var, 175mm, kare göbek ile birlikte. 1500km kullanılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Mavi gidon boğazı, fren kolu, plastik pedal... bu üç parçayı ihtiyacı olan birine göndermek isterim...tek koşul kargo ücretini karşılamanızdır...

Dosyalar

• 20150902_183215.jpg
    20150902_183215.jpg
    48,3 KB · Okunma: 113
  • 20150902_183237.jpg
    20150902_183237.jpg
    114,7 KB · Okunma: 111
  • 20150902_183656.jpg
    20150902_183656.jpg
    119,8 KB · Okunma: 107
@Tolga Uşaklı
Merhaba, ince olmak üzere mtb'ye yol için takabileceğim lastik arıyordum çünkü benimkiler çok kalın. Eğer benden daha çok ihtiyacı olan olmazsa alabilirim kargo benden olacak şekilde.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ulaş Çavuşoğlu
MALESEF hocam ihtiyac sahibi birine gonderdim tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@ececan Merhaba, maalesef sizden önce bir üyemiz özel mesaj ile talep etmişti, ona gidecek şekilde kargoya vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: sahsie
Elinde fazla shimano YOL pedal kali bulunan varsa talibim

@SerkanH merhaba düşündüğünüz için ve dileğiniz için çok teşekkür ederim :) gerçekten sağolun fakat bu suluk kafesini dahi aldığım zamandan beridir rahatsız oldum ne bileyim hani tuhaf hissettim kendimi, kullanmadığınız ürünleri daha fazla ihtiyacı olan biri vardır muhakkak ona verebilirsiniz bu suluk kafesini de öyle yapmayı düşünüyorum yük oldu üstüme:confused: teşekkürler tekrardan almış kadar mutlu oldum saygılar sevgiler :)

@Tolga Uşaklı

Çok sevindim, hayırlı olsun alana, verene. :)

Bende 700c lasitk var 38C bedelsiz ihtiyacı olana verebilirim. SCHWINN marka bisikletimden çıkardım KENDA marka

fotoğraflarını atarsanız ben talip olabilirim

Geri