Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
bi önceki sayfaya yazdığım bisiklet için elinde 26" mtb jantı olan var mı acaba.
bi öğrenci kardeşimizi bisiklet sahibi yapmak için arka jant llazım.
4-5 tane teli kopmuş, bu haliyle vermek içime sinmeyecek

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
elinde mtb için ayarlı gidon boğazı olan varsa almak isterim.

elimde 2 tane salcanodan çıkma max 1000kmde 2.2 race king lastik var birisi yandan balon yapıp patladı parmak girecek kadar delik var,diğer sağlam isteyene pendikten elden teslim ederim.

Arkadaşlar ikinci el kitaplarımı ilgilenenlere kargo bedelini karşılamak şartıyla ücretsiz verecem. Hepsini tek seferde kargolamak istiyorum çok vaktim yok malesef.

Kahraman Tazeoğlu kitapları
1. Başka
2. Seni İçimden Terk Ediyorum
3. Beni Susarken Bölme
4. Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi
5. Mavi Ev
Diğerleri
6. Grinin Elli Tonu - E L James
7. Bi'şey Söylicem Ama Gülmek Yok - Mine SOTA

@Furkan Y.
Başlık yanıltmasın, ücretsiz vereceğim.

Merhaba elimde hiç kullanılmamış yol kallerı var gerçekten ihtiyacı olan arkadaşıma ücretsiz vermek istiyorum
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/911/jcPZpb.jpg

Arkadaşlar Merhaba VDO A4 kilometre saatimin saat kısmını üstünden çaldılar. Geri kalan kısım çalışmasına rağmen boşa çıktı. Eğer elinde sadece SAATİ (bende geri kalan kısmı zaten var ve çalışıyor) ya da bu kısma uygun saati olan birisi varsa karşı ödemeli şekilde ücretsiz gönderebilirim. Veya saati ben ücret ödeyip alabilirim.
vdo-a4-wired-cycle-computer-sp01.jpg
saatin orjinali bu
12033501_10206127190791971_1380661077_n.jpg

asker yeşili, kargo cepli, paraşüt kumaş pantalon var çok temiz durumda..
30beden, muhtemelen zayıf arkadaşlar için daha uygun..

izmir içi elden teslim edebilirim

112233.jpg

@Furkan Y.
Hocam öğrenciliğim haziranda bitti atanamayan ve işsiz öğretmenler arasındayım yavuztürkte oturuyorum uygun görürseniz alabilirim

@mustafa bedir

Sizden önce bir arkadaş mesaj attı, ona vereceğim.

Elimde xrs040'ın orjinal gidonu var, isteyene İstanbul içi elden hediye edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Türka¥ vallahi çok hoşuma gitti beli kesin gelir de boyu gelmeyebilir.Çünkü 30/34 (kot bedeni ilki bel ikincisi paça boyu) pantolon giydiğimde bile paçalardan az açıklık kalıyor ki oturmaya gör.

Kitaplar sahiplerini buldu malesef. Aksi bir durum olursa dönüş yaparım.

Geri