Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Scudo
bence almışken hidrolik al aralarında zaten 100-150 lira fark var sonradan hidrolik yapacagım desen zaten 150 lira harcarsın.

Performans Bisiklet Ankaradaki yetkili satıcısı, Sadun abi ayrıca çok ilgili birisi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: gok
@yiğit acar

Büyük ihtimalle yok. Araştırdım fakat ne görsel olarak ne de haber olarak ulaşmadım. Dediğim gibi büyük ihtimalle yok...

hidrolik fren mi mekanik mi? Mekanik frenler iyi olmuyor.Hd veya v-fren ler iyidir.Mekanik frenler disk jant ve disk göbekli olmasından dolayı hidrolik frene çevrilebiliyor.Kronlar iyidir.Modifiyeye uygun kadrosu var.Bende xc250 kullanıyorum.Memnunum.Sevdiğim tarafı göbeklerin rulmanlı akıcı olması ve istediğin kalitedeki rulmanın göbek ölçüsüne uygun bularak takma ve çıkarma kolaylığı.

Hani derlerya " Gülü seven dikenine katlanır " diye , Kron aldıysan maşasını kafana takmayacaksın biraz kullanıp kaliteli maşa alıp yoluna devam edeceksin...Yada maşa içerisindeki yayı değiştrebiliyorsan oda iş görür diye düşünüyorum. Bende 750 HD var, maşası garantiden değişti ama yaylanmıyor içeri girip kalıyor öylece.

Arkadaşlar kadrosunun ömür boyu garantili olarak bildiğiniz firmada osman bey 2008 den önceki kadrolar ömür boyu garantili geri kalanlar 2 yıl ömürboyu garanti söz konusu değil açıklaması yapdı bana. 2010 xc 1000 bisikletimle cok sert olmayan kayalık zeminde düşüşümün ardından aynakol un arkasındaki yanal bacağın sol direği catlamış kron benim için bundan sonra tamamen bitmiştir. çok sorun değil 300 400 neyse bi kadro alır takarım. ama bunu bu sekil garantili diye duyurup satan firmaya hakkımı dibine kadar helal etmem.

http://a1212.hizliresim.com/14/j/gyq4w.jpg

Benim de yeni aldığım kron kadro 2 hafta sonra göbek değiştirince içi yalama oldu :D Kullanıcı hatası dediler. Saygılar diyorum. Geçmiş olsun ...

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
Geçmiş olsun benimde 2.5 senelik karbon kadrom geçen ay çatladı ! Bianchi üst modelini yine karbon olarak geri gönderdi ! Prestijin önemli olduğu bu tür durumlarda firmalar garanti kapsamlarını geniş tutmalı ...

• Beğen
Semih bey bu arada tanıdığınız iyi alüminyum kaynakçı varsa yaptırabilirsiniz.tabi güven hissi vermeye de bilir

• Beğen
yok o konuyu cok güvendiğim ve uzman arkadaşlarla görüşdüm kesinlikle benim kullanım tarzımda geri dönüşü olmayan sonuclara yol açacagı yönünde. yeni bi kadro alıp bu kadroyuda elden cıkarıcam.

şimdilik yok kırık kadro kaça satılır ne edilir. bi kadro bulup takdıgımda değer belirleyip satışa sunucam oda 20" hoşuma giden hafif bi kadro bulunca dünden beri cayır cayır kadro arıorm :)

hadi yaa :( gerçekten üzüldüm bende sedona 601 ile kron active arasında kalmıştım demekki krondan adam olmazmış

• Beğen
Geri