Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Bence elleriniz gidondan kayıyorsa kenara takılan plastik parçalara güvenmeyin.
Vidalı değilse her an çıkabilir.
Onun yerine bar-end kullanabilirsiniz.
Ama en rahatı ve güvenlisi bir çift eldiven almanız olur.

Scudo
eldiven alıcam elbete ama gidonun o ucundaki yani en ucu plastik olmadığı için çok kolay eğilip bükülüyor yani eldiven de fayda etmez en ufak bir baskıda kıvrıla biliyor.

@atakan demir

hangi parça çok merak ettim, daha önce hiç böyle bişey duymamıştım

Kron kullananlar ne dersiniz ?
ben xc750den yanayım ama yine ustalara sormak lazım , "bin bilsen de bir bilene danış" demiş atalarımız ...

Aralarındaki göze carpan ilk farklar ;
1. xc750 27 vites , xc500 24
2.xc750 acera sistem , xc500altus
3. bir de xc750 V brake , xc500 Hidrolik disk ...

Profesyonel sürücü değilseniz, yarışlara katılmıyorsanız, sürekli çamurla işiniz yoksa sorunsuz olması açısından ve bakım gerektirmeme açısından v fren daha iyi olur. Böylelikle xc750 seçmek daha mantıklı olur. xc500 kullandım v frenliydi gayet de iş görüyordu.

XC750 tercih ederim ben olsam

Teşekkürler cevaplar için , bende öyle düşünmüştüm :) inşallah haftaya almayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa ...

ben düşüncemi yazdım ama yine de farklı fikri olanlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim , yanlış bir karar almak istemem ...

Osman merhaba kron 750 aldım Pazar günü Harika ötesi bir bisiklet 500 ile arasında çok gidip geldim ama 750 aldım...Diğeri 24 vites bu 27 vites aynı zamanda direksiyondan ön amortisörü kontrol edebiliyorsun.Haaa unutmadan inanılmaz yol tutuşu var heleki sert dönüşlerde lastiklerden inanılmaz ve güzel sesler geliyor bu harika ya anlatamam sana

merhaba

bende sizin yerinizde olsam 750 yi tercih ederim

neden dersen 27 vites 24 e gore daha iyi onun dısında kitlemeli masa da sizin cok isinize yarar

ayrıca daha oncede bircok konuda yazmıstım duran bir cismi merkezden durdurmak daha zordur v breakler oyuzden aslında cok iyi performas verir iyi bir v break hidrolik frenlerle bile kapısır he yagmur camur sıkıntısı tabiki var ama

yagmura camura cok girmicekseniz hidrolik frenin eksikligini hic hissetmezsiniz

ne alırsanız alın simdiden hayırlı olsun

teşekkürler Ali bey ben zaten tercihimi yaptım imzamda görüldüğü üzere :)

@Osman D.

Hadi gözün aydın iyi günlerde kazasız belasız pedallaman dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Gebze,İzmit veya İstanbul anadolu yakasında Kron bisiklet satan yer var mı?

Bostancı'da Kaçkar Bisiklet var bakabilirsiniz. :) Fiyatları biraz yüksek ama güvenilir bayidir. İnternetten araştırabilirsiniz...

teşekkür ederim mesut can.:) ben peşin almayı düşünüyorumda heralde indirim filan yaparlar :)alacağım bisiklet xc250

Ben de kron xc250 almak için gitmiştim. İstediğim model ellerinde kalmayınca 100 TL üzerine koyarak XC250'den üstün olan ( Araştırmalarıma göre bayağı üstünmüş ) Carraro Grunge 419 aldım.

Peşin son fiyat 500 TL XC250 için istiyorlar. 1 kuruş aşağı indiremedim. Almadan önce Carraro 419 'ü düşün derim. Aradaki 100 TL farka değer diyorum...

Aldığım yeri soracaksan özel mesaj gönderebilirim. Forumda reklam olmasın.

Liste fiyatı 550 TL Kron XC250 için %10 nakit indirim. Çok zorlarsan 490 TL alabilirsin. :D

• Beğen
Tepkiler: kemalsonmez
peşin fiyat en az 200 en fazla 300 e kadar cıkılıyor.ben kron xc-3000 için peşin 1.500 anlaşmistim.

carraroyu da düşüneceğim ama gönlüm krondan yana :) tamam aldığın yeri özel mesajdan gönderebilirsin :D

Geri