Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Düşme sonrası oluşan kırığa "kullanıcı hatası" diyerek geri çevirmeleri normal. Bunu deselerdi eğer sorun yoktu. Fakat ömür boyu kadro garantili denilen bisikletler için böyle bir şey yok denilmesi hoş değil.

tabi bir de bu söylemin gerçek olup olmadığı konusu var. Söylenti olsa bile Kron'un müşteri kaybetmemek adına yok öyle bir şey diyeceğini pek sanmıyorum ben

Scudo
Ömür boyu garanti lafı ilk duyduğumdan beri çok iddialı ve saçma gelmişti.Demek zaten yokmuş öyle bir şey.Şaşırdım dersem yalan olur.

Geçmiş olsun.Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür.

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
Bir çok kişi atlıyor ama şöyle de bir mevzu var, ben de kron bisiklat aldığımda ömür boyu kadro garantisi efsanesi vardı forumda, garanti belgesinde 2 yıl garanti yazıyordu, forumda da denk geldiğim başlıklarda belirttim bu konuyu.

@Eser Sevinç

O biraz sanırım satış taktiği..
Ben de aynısını görüp sormuştum, "ben ömür boyu garanti veriyorsunuz diye duymuştum ama burda 2 sene yazıyor" diye.
"Orada öyle yazıyor abi ama bir şey olursa getir bisikleti, her zaman sokarız garantiye, kafana takma sen" demişlerdi..
Gayri resmi/Keyfi bir ömür boyu garanti söz konusu yani..

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
gökhan abicm. sanmıyorum diyerek resmen bana sen uydurmuşsundur diyorsun söylenmeyen bir lafı söyledi demek iftiraya girer iftira 7 kat sema dan daha agırdır. ben kimsenin demedi şeyi yazmam yanlıs anlıycak kadar da afedersniz mal değilim. adam diorki ömürboyu garanti 2008 den önceydi diyor şuan tüm kadrolar 2 yıl garanti diyor. evet onlarıda konuşduk zaten siz düşdüm dedikden sonra zaten garantiye alamam diyor. bende olanı gizliycek kadar korkusuz değilim. bende dedimki emin olun kıranların cogusu düşüp yada vurup kırıyor ama bunu söylemeden faydalanıyorlar garantiden dedim işte bu şekilde yapsak yaranırız dedim ama ben bunu yapmam. zaten garanti kapsamı ile ilgili bir şikayetim yok. etrafda gezen dedikoduyu belirtmek icin ve bu şekilde satış yapanların lafına inanılmasın diye yazdım bunlarıda. işte sanmadıgınız şeyide böylelikle dile getirmiş oluyor söylediğim kişi. understand ?

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
@semih çelik

Zaten benimle aynı konudan bahsediyorsun. Piyasadaki söylentiyi Kron yalanlamaz çünkü satışları düşer. O nedenle işlerine geliyordur böyle olması.
Ayrıca; anladık İngilizce biliyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetmart
Arkadaşlar Kron xc 750 hd siparişi verdim, tahminim Salı günü elimde olur, fotoğraflarını yayınlarım. Sorusu olan olursa da cevap veririm.

emre bey bu kronu nekadara aldınız birde bu bisiklette elinizde olunca sedona ile karşılaştırma yapıp bilgileri burdan paylaşırmısınız :)

850 TL, tabii, hemen hemen aynı olan bu bisikletlerin arasındaki 26" ve 29" farkları özeelikle ben de merak ediyorum.

Hayrlı olsun ve 850 tl gayet uygun fiyat ben 1 hafta önce sordum 1150 tl söyledler

50 TL'lik de alışveriş puanı kazandım. Onu da düşsek yaklaşık 800 TL'ye geliyor, hakikaten iyi rastladı.

Bisiklet çok iyi fakat 29er'in yanında çocuk bisikleti gibi kalıyor. Yani 729'dan inip buna binince sanki 26"'den inip 24"'e binmiş gibi oluyorum. Herhalde 29er'den başka bisiklete binmem, alışkanlık yapıyor.

Fakat arazide bu daha kıvrak. Mesela geçen gün traktörün geçtiği toprak bir yolda sürdüm. Çamurun içinde yaklaşık 30-40 santimlik bir yol açılmış, 729 sertleşmiş çamurdan tırtıklı yoldan hiç zorlanmadan geçiyor, Kron 750 ile ise o yolda 729'da zorlandığım dönüşleri çok daha iyi yapıyorum, dar alanlarda hakimiyeti de 750'de çok iyi. Yine de 29er'den başkası benim için bitti.

Geri