@Mustafa Volkan Koca
O yol çok sakat köpek açısından. Bende görüyorum arada 4 tane filan oluyorlar bir arada. Ama tek başıma gittiğimden heralde tek bisiklet diye çok kıllanmıyolar

Gerçi ben köpeklerin yanından geçerken onlar yokmuş gibi davranıyorum. Bakmamak içinde gözlerimi ön lastiğime kilitleyip devam ediyorum. Yoksa göz teması kurduğunuz anda hayvan heralde korktuğumuzu anlayıp kovalamaya başlıyor.
Arkadaşımla karagöle gitmiştik geçen sene. Karagöle kamp yerine varan son yokuştan aşağı inmedik çünkü ordan tekrar yukarı çıkacak dermanı bulamadık kendimizde, daha da geri dönecektik. Neyse dönüş yoluna geçtik. Kamp yerine yakın yerler ufak ufak inişli çıkışlı olduğu için belli bir tempo tutturduğunuzda çıkışlarda fazla yavaşlamadan devam edebiliyorsunuz. Benim tempom arkadaşınkine göre biraz yüksekti aramız açıldı. Dik bir yokuşu zar zor tırmandıktan sonra biraz daha devam edip azıcık aşağı indim ve beklemeye karar verdim malum telefonda çekmiyor. Bekle bekle gelen yok artık geri dönüp bakmaya karar verdim ve azıcık indiğim yokuşu geri çıktım.
Birde ne göriyim?
Benim arkadaş az önce zar zor çıktığım yokuşu rahat 20 - 25 km/h ile çıkıyor. Tabi arkasında da bir köpek sürüsü

Ben onu görünce tabi tepede olma avantajımı kullanıp pır yok aşağı kaçtım sonra arkadaşta yetişti durumu anlattı.
Ne yapsa olmamış. Su fırlatmış, yanımızda kek vardı onları atmış

, taş atmış hayvanlar bana mısın dememiş ve kovalamaya başlamışlar. En son kamp çakıları var her yerinden birşey çıkan. Onun kesici tarafını açıp atmış tabi oda işe yaramamış. Birde köpekler gittikten sonra dönüp çakı arayıp bulmuştuk hey gidi