Scudo Sports

Köpek Kovalaması ve Kaza

Atahan Eker

Daimi Üye
Tepki
435
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba. Yazılan kaza başlıklarını okurken içimden, inşallah asla buraya kaza konusu açmam diye geçiriyordum. Nitekim sonuç bu oldu.

Dün gece Zeytinalan - Alsancak arası yol bisikletlerimizle iki arkadaş yola çıktık. Alsancak çimlerde epey oturduk ve gece 2 gibi Zeytinalan'a doğru pedallamaya başladık. İzmirliler bilir Dekuz Eylül Güzel Sanatların altında bir yol vardır eski Tansaşın olduğu. Tam oradan geçerken önümüze bir köpek fırladı, 50mt kadar kovalamaya devam etti ve arkadaş dengesini kaybedip kaldırıma çarptı. Kaldırımdan sonra yaklaşık 150cmlik su kanalının olduğu bir kot farkı var. Arkadaya baktığımda oraya uçtuğunu gördüm. Yanına gittiğimde ayağa kalkmıştı ve hatta gülüyordu. Daha sonra kolunda bir anormallik gördüm ve kırıldığını anladım. Dirsekle bilek arasında kalan bölge tam ortadan kırılmış. Hatta iki kemikte kırılmış. Kask kullanıyor olması daha ağır sonuçlardan korudu. Kafasını çarptığı bölgede epey kan toplanmış. Şuan Alsancak Özel Gazi Hastanesinde ameliyatta. Yaklaşık 2 saatlik bir operasyona girdi.

Bayramın birinci günü İzmir - Fethiye arası tura çıkacaktık, başımıza ne geldi.

Köpek saldırılarında bisikletten inip sakin kalmak en mantıklı çözüm ama biranda gelişen olaylarda insan sağlıklı düşünemiyor ve sonuçları ağır oluyor.

Sonuç: Koldaki iki kemikte kırık sonucu platin takıldı.

13555863_10153757887346172_74254569_o.jpg

Scudo
geçmiş olsun hocam,en kısa sürede iyileşmesi dileği ile

• Beğen
Tepkiler: Atahan Eker
@Atahan Eker Çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşir arkadaşınız. Hazırlıksız yakalanmasına rağmen ucuz atlatmış denilebilir, tabii kasklı olması da bir avantaj, umarım herhangi bir sorunla karşılaşmadan biter ameliyatı.

Çok geçmiş olsun,bir an önce sağlığına kavuşması dileğimle.

• Beğen
Ben göktürkün köylerine gidiyorum. Öyle kudurmuş köpekler e denk geliyorum ki, öyle bisikletten in, sakin kal filan, imkanı yok.
Birkeresinde Çobanın tekini köpeklere ateş ederken gördüm, neden diye sorunca parçalanmış yavru danasını gösterdi.

Geçmiş olsun :(

• Beğen
Son dönemde okadar çok kaza haberi okuyorum ki uzun zamandır bisiklet ile tura çıkamıyorum gerildiğim için. Trafiğe girdiğim zamanlarda ise normale göre daha çok dikkat erer endişelenir oldum. Panik atak olacağız yakında :)

Çok geçmiş olsun tekrardan.

Çok geçmiş olsun. Tura çıkamıyor olmanıza üzüldüm..

• Beğen
Çok geçmiş olsun.

Arkadaşın tura çıkamayacağına ayrıca üzüldüm.

• Beğen
gecmiş olsun

• Beğen
Kopek saldirisi nerede anlayamadim.Gecmis olsun yinede.Gece pedallarken cok dikkat etmek lazim gunduz araclar gece yollar tehlikeli.

• Beğen
Geçmiş olsun. Özellikle hava karanlık olduğunda algılarımızın daha açık olması lazım. Köpek çıkar, kedi çıkar, sarhoş çıkar, yok birisi aracının kapısını açar... Malesef geçenlerde benim de başıma bu kapı açma olayı geldi.

Gecmis olsun ve kaskın önemi..yok hava sıcak yok kask takan acemi yok kask köpük bir boka yaramaz diyen aptallara güzel bir oŕnek...tekrar geçmış olsun..

• Beğen
Geri