Scudo Sports

Konya

@Abdülhamit TOPÇU

İyi olduğuna çok sevindim abi. Biraz şansız günümüzdeydik benim ayağımın sakatlanması,senin düşmen neyse ki sorunsuz atlatdık Allaha şükür.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Scudo
Bayramda alınan kalorilerin yakılma vakti geldi.

PAZAR GÜNÜ İÇİN ANONS:

Yer : Erenköy, Sille Yolu, kanal dibi otobüs hareket merkezi.
Saat : 7.30 (Saat 13 gibi turu tamamlamayı düşünüyoruz inş.)
İstikamet : Dağlar işte. :eek:
Tür : Tabiki MTB. :D

Not : Bayram şekerlerinizi, azığınızı, suyunuzu ve bol miktarda yama malzemelerinizi almanızı öneririz.

Görüşmek üzere.

Ben bi Beyşehir yaparız diyordum.MTB almak şart oldu artık. :D

@Fatih Sert

bende hazır sille yolunda oturuyorum katılmak isterim tura yalnız kaç km ve nere gideceğimize bağlı :)

@Kanber Gülhan

sulutas tan altınapa barajına oradan da dere yolundan konya ya dönüş. Ciddi bir arazi. tahminen toplam 60-70 km lik bir arazi.

kondisyon müsaitse bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ekentok
arkadaşlar konyada bisikletim çalındı da. akibeti ne olmuştur fikri olan var mı? mesela konyada 2nci el bisikletlerin satıldığı bir yer filan varsa gidip bakacağım da. yoksa parçalarına ayırp şehir dışına mı göndermişlerdir? konyada polis bu konu ile ne kadar ilgileniyor? bu arada drag one marka kırmızı bir bisikletti. şu resimdekinin aynısı
(link)

Satılmış da olabilir ama büyük ihtimalle kullanıyordur çalan kişi.

Geçen hafta zaferde full carbon cannondale spd pedallı yol bisikletine kot pantolon gömlek ve kundura ayakkabı ile binen bi adam gördüm :eek: gidip soracaktım nereden aldınız diye ama duramadım o an için.

Hem Bayram hem seyran ettim forumu,
Gitmez isek turlara bilemeyeceğiz durumu,
İş, telaşe der iken kaçırdık bu senede de sezonu,
Görelim Mevlam neyler,
Neylerse güzel eyler...

Ahmet Yıldırım (Hoca)' ya sevgilerle...
http://www.yasincandan.com/tarzan.jpg

@hayri77

Öncelikle geçmiş olsun.
Bence polise başvurun. Piyasada çok bulunan bir bisiklet değil.Bir yıldır drag satıyoruz bu modelden sadece bir tane sattık. Bulunması konusunda daha ayırt edici özelliği var. Eğer bizden alan kişiyseniz. Gidon boynundaki vidalar orjinalinden biraz farklı buda ayırt edici bir özellik olabilir. Gelirken kutuda düştüğü için değiştirmiştim.
Pazar günleri eski garaj civarında ikinci el bisiklet pazarı kuruluyor bildiğim kadarıyla.

@bisikletseven

Al sana HURMA...
GEZİ ANONSU
Bu hafta sonu yani..........
11.09.2011 PAZAR günü saat 07.30'da Tıp Fak. Karşısı Petrol Önünde buluşup; Akyokuş-Belenbaşı-Kızılören asfalt yoldan Ağrıs (Sağlık) Petrole önden Kelle-Paça çorbalarını içip, arkasından ciğerimiz Dedemiz tarafından hurma-zemzem ikramı olacaktır. Herkes yanına bir çorba parası alsa iyi olur derim.
Gidiş-Geliş Toplam 95 Km. civarı olup, full asfalttır. Bekleriz efendim.....

Yok efendim ben bi hurma bi tas çorba için 95 km tepemem. Gezinin başında verin hurmamı çorbamı da hastaneden içeyim olmaz mı

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Geri