Scudo Sports

Konya

@HASAN TONBUL

bisikleti baskülün üstüne koymadığını zannederek bisiklet i havaya kaldırdın sanırım benim bisikleti düşünemiom kaldırabilcem mi :rolleyes:

Scudo
Beyler tekrardan merhaba sizlere haber gelirmi bilmiyorum ama iftardan sonra birleşip bir gezi yapabilirmiyiz. Gelebilecek olanlar varmı acaba. :)

Akşam iftara bir yerde davetliyim erken dönersen antrenmana çıkacağım (kampüs yaparız muhtemelen) numaranızı verirseniz. Çıkacağımda ararım.

Özel Mesajın var.

O zaman buraya yazayım.
Benim durumum çok net değil. Ama gelemeye çalışacağım. Saat 22:15 de Anadolu sanayi girişinde buluşabiliriz. Kampüs olmadı dokuza doğru gider döneriz inşaallah.

Malum iftarda çok yiyoruz. Aşırı dolu mide ile antrenman yapmakta pek sağlıklı olmaz. Ertesi günde pazar olması hasebiyle istirahat sıkıntısı çekmeyiz diye düşünüyorum.

@Abdülhamit TOPÇU

Biraz hafif yemek yeriz 21:15'e kadar midemiz rahatlar bence.Benim amacım daha uzun süre antrenman yapmak Kampüsden çıkıp Tavusbaba yapalım diyorum ben :D

Pazar birşeyler yapalım dedim ama dün takkeli dağ dönüşü, dizimin üstüne düştüm. Dün gece fazla birşey yok gibiydi ama bugün yürütmeyecek derecede şişti. Sanırım 1 hafta istirhatteyim.
Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ekentok
Teşekkürler, dün heralde acının sıcaklığıyla pek hissetmedim. Hâla çok büyük bir sıkıntı olduğunu da düşünmüyorum. Herşeye rağmen çok zevkliydi hatta o düşüş daha zevkli bile yaptı diyebilirim dünkü geziyi. Çocukluk yıllarım aklıma geldi. En kısa zamanda aranıza dönüp size yetişmeye çalışmaya devam edeceğim :))
Saygılarımla...

Pazar günü saat 11:30'da Meram köprüsünde buluşup inşallah muhtemelen son gece turumuzu yapacağız. Tavusbaba, takkeli, dere yolu, sille her türlü arazi yolu yapabiliriz. Duyurusunu yine buradan yapacağız inşallah. Hatta beraberce oturup bir sahur programı dahi yapabiliriz. Kısaca pazar gecesine kendinizi hazırlayın derim :)

Yedek lastiğiniz, patlak yamalarınız, alyan takımlarınız ve lambanız olsun lütfen...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ekentok
Arkadaşlar çok güzel ve tempolu bir turdu. Ben iyiyim :) Allah hepinizden razı olsun.

Bugün saat 23:00 da Meram köprüsünde buluşup Tavusbaba yapacağız. Tavusbaba'dan indikten sonra dereden altınapa'ya da gidip gelebiliriz. Not: Gerekli araç gereçlerini yanınıza alın.

Geri