bende böyle gezilere katılmayı istiyorum fakat size uyum sağlayabilirmiyim onu bilmiyorum ortalama kaç km hızla gidiyorsunuz yanınıza ne alıyorsunuz biraz beni aydınlatsanız ben daha yeniyim
bende böyle gezilere katılmayı istiyorum fakat size uyum sağlayabilirmiyim onu bilmiyorum ortalama kaç km hızla gidiyorsunuz yanınıza ne alıyorsunuz biraz beni aydınlatsanız ben daha yeniyim
ilanı yukarı taşıyalım.
Ortalama hız 22-25 km den aşağı olmaz. Yeni gelecek arkadaşlar belenbaşı rampasında kendilerini test edebilirler. Eğer o rampayı ortalama 11-13 km ortalama ile çıkabiliyorlarsa gelsinler. Tabi geriye 120 km lik enerji kalması şartıyla.
Fatih abini söylediklerine bir ek; kask takmanı öncelikte -tedbiren- tavsiye ederim. Her gezimize gelip bizimle beraber pedal çevirebilirsiniz. Böylece ekibin temposunu tanır uyum sağlarsınız
Cumartesi günü nöbetçiyim, nöbet pazar sabahı 09:30 da bitiyor.
Ama pazar öğleden sonra sgtalperle buluşacağız. Belki sizi karşılamaya Ladik'e doğru pedallarız.
not: Fatih beye SMS kısamasaj sistemiyle verdiği bilgi için çok teşekkürler
Bisikletsevene manim ise şöyle
Zeytinyağlı da yerim ben amman
Balığa da hayır diyemem amman
Fındığa da hayır diyemem amman
Üstüne de demli çay ne güzel gider..
Kardeş biz birkaç arkadaş yeni başlayanlar olarak katılacağız tur'a,tabiki üstadların hızında turu bitirmek gibi bi lüksümüz yok şu an amacı elden bırakmadan gidebileceğimiz yere kadar süreceğiz biz
Numaram 505 613 23 68 ararsan görüşürüz
Carraro' nu da al gel sen :in:
Konya bölgesi karate antrenörlerinden değerli abim, arkadaşım Alper Nuh Dikilitaş geçirdiği bisiklet kazası sonrasında beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştır. Şu an yoğun bakımda Lütfen dualarınızı esirgemeyin.