Scudo Sports

Konya

Scudo
@Fatih Sert

bende böyle gezilere katılmayı istiyorum fakat size uyum sağlayabilirmiyim onu bilmiyorum ortalama kaç km hızla gidiyorsunuz yanınıza ne alıyorsunuz biraz beni aydınlatsanız ben daha yeniyim

ilanı yukarı taşıyalım. :)

Ortalama hız 22-25 km den aşağı olmaz. Yeni gelecek arkadaşlar belenbaşı rampasında kendilerini test edebilirler. Eğer o rampayı ortalama 11-13 km ortalama ile çıkabiliyorlarsa gelsinler. Tabi geriye 120 km lik enerji kalması şartıyla. :D

Mesut abi bu hafta manin yoksa seni de aramızda görmek hepimizi sevindirir.:)
(Not Eğer bir manin varsa cevabı mani şeklinde yazabilirsin)

Fatih abi şu yemek işine bayıldım yolda dua mı edeceğiz:eek:

Bi de Dede'ye çatayım. Dede dede seni hep bisiklet üstünde görüyorum. Örnek almaya çalışıyorum bilesin :in:

Cumanız mubarek olsun

Cumartesi günü nöbetçiyim, nöbet pazar sabahı 09:30 da bitiyor.
Ama pazar öğleden sonra sgtalperle buluşacağız. Belki sizi karşılamaya Ladik'e doğru pedallarız.

not: Fatih beye SMS kısamasaj sistemiyle verdiği bilgi için çok teşekkürler :)

Bisikletsevene manim ise şöyle

Zeytinyağlı da yerim ben amman
Balığa da hayır diyemem amman
Fındığa da hayır diyemem amman
Üstüne de demli çay ne güzel gider..:p

@muhammet keleş

Kardeş biz birkaç arkadaş yeni başlayanlar olarak katılacağız tur'a,tabiki üstadların hızında turu bitirmek gibi bi lüksümüz yok şu an:D amacı elden bırakmadan gidebileceğimiz yere kadar süreceğiz biz :)
Numaram 505 613 23 68 ararsan görüşürüz:)
Carraro' nu da al gel sen :in:

abi bende bisikletemeraklıyım sizletanışmak istiyorum
ama hasan abi tanıştırmıyo (sgtalperkodadlı kişi).P

@ALİ KABAKULAK

Ben cumartesi sandığım direksiyon sınavı pazar günüymüş inşaallah haftaya görüşürüz. Numaranı kaydettim haftaya inş. Görusuruz

• Beğen
Tepkiler: muhammet aydemir
Konya bölgesi karate antrenörlerinden değerli abim, arkadaşım Alper Nuh Dikilitaş geçirdiği bisiklet kazası sonrasında beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştır. Şu an yoğun bakımda Lütfen dualarınızı esirgemeyin.

Geri