Scudo Sports

Konya

aydınlatmalar sanırım zamanlı olarak çalışıor meramda konaklıorum .ara sokaklardan geçtiğimiz zamanlarda bi taraf yandığı zaman diğeri sönüyor. tasarrruf içinmidir bilemem belki uzun ömürlü kullanmak için olabilir

Scudo
gel ortamm(konyalılar böyle der:D)her türlü pedallarız biliyon..

@Kanber Gülhan

heh dogru dedin ortammm onu unutmusum:D:D

@HASAN TONBUL

Resmindeki bisikletin modelini öğrenebilirimiyim çift amartisörlü olduğunu anlıyabildim sadece :D

golden wheel marka bir market bisikleti :) seneye arkadaşımla beraber salcano city sport 24 vs almayı düşünüyoruz artık ömrü doldu bunların

• Beğen
Tepkiler: H.T
@Kanber Gülhan

tabiri caizse market bisikleti:D8 yıl önceki karne hediyem:Dama öyle durduguna bakma asfalt ağlatır:D

@HASAN TONBUL

asfalt ağlamış zaten ağlıyacağı kadar konyada :) bende de çift amartisör var zaten :) Yalnız ben bi şeyi merak ediyorum konya da nerde bir bisiklet görsem yha çift amartisörlü yha da Dede bisikleti tabir i caizse neden bu kadr fazla ki :D

yha hazır çift amartisör kullanırken bi şey sorayım :) daha demin forumda okurken biri diyorki çelik bir biklet 15 16 kilo iken amartisörlü çelik 22 25 kilo olur diyor yhaf ben amartisöre baktığımda sanki en fazla 1 kilodur gibi düşünüyorum yoksa bi 5- 6 kilo kadr ağır mı o .s

@Zihni Görkem KEVREK

:D bizim sokak ta 500 liraya bisiklet aldığımı öğrenen çoçuklar bi 500 daha koysaydın motor alırdın diolar :haha:

@Kanber Gülhan

amortisörden mi neden bilmem ama benim bisiklet tam 20 kilo:Dhe bide bisikletim konyada değil samsunda.samsundan konyaya bununla pedallanmaz:D:D

@Kanber Gülhan

baskül diye bişey var:D

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
Geri