Merhaba,
Ben de Konya'ya yeni geldim. Uzun zamandır ertelediğim bisiklete binme sevdamı burada gerçekleştirebiliyor olmaktan oldukça memnunum. Benimkisi oldukça amatör seviyede tabi ki... Ancak kendimi geliştirmek istiyorum ve bunun için Konya çevre yolunda 2-3 saatlik turlar yapıyorum. Henüz bisiklet ve aksasuvarlarını tamamlama aşamasındayım. Hala kafama olan aynı zamanda da bütçeme uygun bir kask bulamadım, korka korka bereyle geziyorum. 8 yıldır kullandığım kahrımı çok çekmiş (değiştirme zamanı geldi ama malum iyi bir bisiklette cep yakıyor) yerli bir arazi bisikletim var. İnternet sitelerini gezerek, Konya ve civarında bulunan bisikletçilerle tanışıp konuşarak bilgi seviyemi arttırmaya uğraşıyorum. Bu arada da 41 yaşın getirdiği hamlıktan kurtulmak için düzenli spor yapmaya çabalıyorum. Bisiklete binmediğim zamanlarda da yakın civara doğa yürüyüşleri yapmaya çalışıyorum.
Sevdiğim hobileri ve spor dallarını yapma imkanları açısından Konya'yı çok sevdim. Görevim gereği bu şehirde dört-beş yıl kalacağım. Umarım bu süre içerisinde istediğim seviyede bisiklet sporunu icra edecek seviyeye gelirim. Her şeyin severek yapıldığında faydalı olacağına inanan bir insanım ve ben bu sporu seviyorum.