Scudo Sports

Konya

1 hafta sonra inş. Konyada olacağım.Mesut abi bu hafta sonu yapacağınız uzun gezi gibi inşallah o zamanda bir gezi düzenlersiniz.Özellikle sizinle Beyşehire gitmeyi istiyorum.İyi günler...

Scudo
Cumartesi günkü Beyşehir gezimize yokmu başka gelen. ??
Beni Ahmet hocayla başbaşa bırakmayın uzun ve ıssız yollarda. Valla tek başına yer beni o çıtır çıtır... Lütfen, katılım bekliyorum..Yiyecekse hepimizi yesin.. :D

ben de varım :) (bir mani olmazsa ilk kez bu denli uzun bir tura katılacağım için hem heyecanlı hem de biraz çekincem var ama denemeye değer) buluşma yeri ve saati belli mi

• Beğen
Tepkiler: canmurad
pazar günü bir program olursa görüşürüz inş size cumartesi hayırlı gezmeler çabucak gidip gelmeniz dileğiyle s.a ahmet abinin yanında da allah yardımcın olsun mesut abi

Cumartesi programına katılamam ben .. Beyşehirede gidemem ama yoldan dönerdik hiç olmazsa . neyse pazar gün 60-70 km lik bir tur organize edecek bir arkadaş yok mu ? :) kısa olursa belki beyeşehir fatihleride bize katılır :) bu vesile ile hayırlı cumalar dilerim . sevgiler saygılar.. :)

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
sağol murat abi senin ve herkesin cuması mubarek olsun

• Beğen
Tepkiler: canmurad
merhabalar ben konya dan fatih daha yeni üye oldum siteniz çok güzel olmuş arkadaşlarda seviyeli çok begendim ben dagcılıktan bisiklete döndüm birbirine yakın bir spor zaten dogada sonuçta ikisinide yapmaya çalışıyorum lakap olarak beni konya da alpinist olarak tanıyolar.26 yaşındayım evliyim 2 çocuk babasıyım sanayide aile şirketimiz var işte böyle size birkaç yaptıgımız faliyet fotoları gönderiyorum begenirsiniz inşallah:) (link) (link)

arkadaşlar azcık havalar soğudu diye gezileri soğutmayalım :) haydi ekip hafta sonu gezelim (geçen haftayı boş geçtim tek başına pedalladım)

hayırlı cumalar dilerim

Ah şu ömür çürüten deshane ve eğitim sistemi yok mu! Böyle güzel aktivitelere katılamıyorum yazın mutlaka yanınızdayım.

ARkadaşlar, tekrar Konya dayım.
Öncelikle hepinizi selamlarım.
Bu pazar günü yağmur sebebiyle gezimiz lağvedilmiştir. Buluşma yerinde toplanan bir kısım ekip elemanları yağmur bulutlarının üstümüze üstümüze gelmesinden ötürü geziyi iptal ederek evlerine dönmüştür.

Haftaya yine Ladik te çorba içmeyi öneriyorum. Ancak bu sefer vakit bulursak belki Ladik'in Şehir merkezini de gezebiliriz belki.. :)
Ancak pazar günü sabah erken saatlerde başka işim olduğundan dolayı geziye saat 10 da realin önünde başlarız, ne dersiniz?
Hayırla kalın. Hoşça kalın. Pedalla kalın.

Mesut hocam hoşgeldiniz.. Hayatınızdan endişe ederek karakol hastane ve malas tepesine haber bırakmıştık ama :) sağolsun dede den aldığımız haberlerle rahatladık .
Bütün arkadaşlara hayırlı sağlıklı mutlu huzur güzel bir hafta dilerim..

(Konya'da olursam Ladik'te çorba ziyaretini kaçırmam inş. )

Merhaba,
Ben de Konya'ya yeni geldim. Uzun zamandır ertelediğim bisiklete binme sevdamı burada gerçekleştirebiliyor olmaktan oldukça memnunum. Benimkisi oldukça amatör seviyede tabi ki... Ancak kendimi geliştirmek istiyorum ve bunun için Konya çevre yolunda 2-3 saatlik turlar yapıyorum. Henüz bisiklet ve aksasuvarlarını tamamlama aşamasındayım. Hala kafama olan aynı zamanda da bütçeme uygun bir kask bulamadım, korka korka bereyle geziyorum. 8 yıldır kullandığım kahrımı çok çekmiş (değiştirme zamanı geldi ama malum iyi bir bisiklette cep yakıyor) yerli bir arazi bisikletim var. İnternet sitelerini gezerek, Konya ve civarında bulunan bisikletçilerle tanışıp konuşarak bilgi seviyemi arttırmaya uğraşıyorum. Bu arada da 41 yaşın getirdiği hamlıktan kurtulmak için düzenli spor yapmaya çabalıyorum. Bisiklete binmediğim zamanlarda da yakın civara doğa yürüyüşleri yapmaya çalışıyorum.
Sevdiğim hobileri ve spor dallarını yapma imkanları açısından Konya'yı çok sevdim. Görevim gereği bu şehirde dört-beş yıl kalacağım. Umarım bu süre içerisinde istediğim seviyede bisiklet sporunu icra edecek seviyeye gelirim. Her şeyin severek yapıldığında faydalı olacağına inanan bir insanım ve ben bu sporu seviyorum.

oncelikle hayırlı cumalar :) uzun süren bir aradan sonra tekrar arnızdayım :cool: ekip liderleri geri dondu yaslı gittim şen geldim acın koynunuzu ironlar ben geldim :D :D :D
allahtan bir mani cıkmassa ladike geliyorum bu senaryoyu bir yerden hatırlar gibiyim hayırlısı bakalımmm :cool: ahaaaa hatırladım :) müdürümüz bize corba ısmarlayacaktı müdür corbalar nirde sen nerdesin sözünü unutma :D :D :D :D
umarım hava guzel olur rüzgarsız falan bol pedallı gunler

Geri