Scudo Sports

Konya

Bu hafta şehir dışında olma ihtimalim yüksek :) yoksa çorbadan kaçtığımı sanmayın.. Siz çorbacıya yazdırın ,ben bir ara öderim :D Allaha emanet olun .güle güle gidin güle güle gelin . Bu vesile ile bütün arkadaşlara hayırlı cumalar dilerim..

Scudo
Bu pazara Ladik yolu sisli olabilir.

Arka ve ön flaşörsüz ayrıca kasksız olan arkadaşlar kampüsten geri çevrilecektir.

Tüm sevgili arkadaşlarıma duyururum.

Gelmenizi tabiki çok istiyorum ama hayatta kalmanızı daha çok istiyorum. :)

30 kasım pazar günkü bisikletle Ladik çorba turu şenliğimizin fotoları yakında sunulacaktır.

Yok yazılanlar listesindeki
1. Ahmet Hocanın Eğirdire inek sütü toplamaya gittiğini
2. Rudinin, Plavcı Rudi lakabıyla düğün plavlarına hucum ettiğini tahmin etmekteyiz.

not: Ladikte içilen çorbalar Canmurad arkadaşımızın adına hesaba yazdırılmıştır. Bir ara hesabını kapatırsa bizim de Ladikte daha sonra yine çorba içyeme yüzümüz olur.
Şimdiden ziyade olsun murad gardaş.. :)

@Mesut Girgiç

Afiyeti şeker olsun ,bal olsun, can olsun, öz olsun.. güç kuvvet olsun .sağlık sıhhat olsun , lafımı olur hocam :) eşle dostla yemeyecezde nerde yiyecez bu kadar parayı :D çömleklere koyduk taştı ,yastıklara bastık patladı , e birazda yiyelim dimi ama :eek:
güzel bir gezi olmuş . gerisini resimlerin altına yazam bari :) sevgiyle saygıyla kalın..

arkadaşlar bu akşam itibari ile bayram tatili dolayısıyla artvin e gidiyorum bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonu aranızda olamayacağım:( dönünce İşaallah görüşürüz yine pedallarız:)
bu vecihle öncelikle cumanız mubarek olsun
kurbanlarınızı ve dualarınızı Allah kabul etsin kesemeyenlere de Allah nasip etsin
kurban bayramımız mubarek olsun:)

• Beğen
Tepkiler: omurkadir
Arkedeşler.
Cumaertesi günü(bu; "yarın" demek oluyor) Saat 10:00 da Meram son durak köprüsünde buluşup meram dere kent ormanı falan filan turu yapacağız.
Ben ve dede garanti inşallah.
Pazar günü resmi görevim dolayısıyla kapalıyım. Geziyi cumartesiye kaydırmak durumunda kaldım. Çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı büyükşehir belediyesi adına özür dilemem gerekirse kusura bakmayın.

:)

Merhaba arkadaşlar
Malesef bende cumartesi çalışıyorum . Size güzel bir gezi diliyorum . SEvgiyle Saygıyla kalın :)
bu yazını yazılma tarihi 06/12/2008
yazılma saati 09:15 ... :)

Geri