Scudo Sports

Konya

Scudo
@omurkadir

(link)

ben kadromu buradan almıştım..Oraya varınca bisiklet modellerinide görürsün forumdan rudi bakıyo .......

yerini sorarsan. iplikçi camii arkasındaki otopark awrya onun oraya varırsan görürsün zaten sitelerinde de görürsün mekanı..bi uğra konuş derim..:D..
bisiklet alırsan fotolarıda ek derim :D

• Beğen
Tepkiler: omurkadir
@mustiki212

teşekkürler.zürey de orayı önerdi ancak sayfalarındakilere göre ellerinde xc500 veya borla yok.bayramda konyaya geldiğimde bakacağım artık.ama yine de birkaç yer tavsiye ederseniz sevinirim.

Sayfalarında yoktur, sen gıdıp konus Ahmet'le, gerekırse ısmarlarsın.

• Beğen
@Mesut Girgiç

Valla iyi olur abi, ölümcül bir plan olmazsa ben katılırım. :D

Arkadaşlar.
Bugün öğleden sonra Dedeyle telefonda konuşup anlaştık ki;
Pazar günü saat 15 de meramda Tavusbabada (meram köprüsü) buluşup saat 18 de evde olacak şekilde Çumra(Konya) yoluna doğru pedallayacağız.
Gelmek isteyenler buyurup gelsinler.

@zürey

teşekkürler arkadaşım benim de dileğim ; görüşmek üzere

@Mesut Girgiç

bir mani olmazsa ben de gelirim işanlah, malum ramazan!....

@omurkadir

arkadaşım sen konya dan sonuç alamaz isen ankara yakın orada seçenek te çok sonuçta ne istediğine madem karar verdin bence o bisikleti al derim sonra içinde sızısı kalır

• Beğen
arkadaşlar apatrman toplantımız gündüze alınmış bu kısa turunuza katılamayacağım osya ne kadar da istiyordum :( size iyi geziler

Pazar günü ahmtb, mtbbayram, dede ve ben tavusbabada buluştuk.
Çumraya doğru pedallayalım ki ZeplinAteş arkadaşımızla birlikte ramazandan sonraki kavun ziyafetine bir atrenman olsun dedik...
40 km. sonra benim suyum buharlaşıp bitti. (kanımdaki su yani)
Ne zormuş susuz pedal çevirmek.
Sadece düşmanıma tavsiye ederim.. :)

Olmazsa haftaya bir de 40 km. yüzmeyi deneyelim.. bakalım o zaman susuycakmıyız.. :D

@Mesut Girgiç

Bildimde gelmedim :D

(Kayınnamdaydım desem olmayacak)

Bu arada ben yüzme bilmem :eek: .En azından 40 km yüzemem :) Size hayırlı yüzmeler

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
@canmurad

Zaten yüzme bilmene gerek yok ki... yüzüyon gibi yapıp bol bol su içecen.. :D
Olay bu yani... triatloncular niye koşup koşup, pedal basıp basıp sonrada suya girip yüzerler.. ???
Çünkü pedal basarken ve koşarken kaybedilen suyu ancak bir deniz yerine koyabilir.. :p :p :p :Skull-175 :Skull-175

@Mesut Girgiç

Az kaldı, ıkı hafta sonra kavun ziyafeti var, Konya ahalisine duyrulur, biraz fazla alalım da Çatalhöyük'teki arkeolog kardeslerımıze de ikram edelim, yazık kaz kaz nereye kadar :)
Mesut Abi aslında pazar günü gezinize ben de gelmek istedim ama dönüşte çok geç kalırım diye vazgeçtim.
Neyse enerjimizi kavun partisine saklayalım :)

@zeplin.ates

Eğer arkeolog arkadaşlara remork tutup götürmeyeceksek dede'ye iş çıktı, zira ağırlık olmadığı zamanlar bisikletinin dengesi bozuluyor :)

@Mesut Girgiç

Hımm bende diyorum neden diye yaww . iyiki iron olmaya karar vermişim ,yoksa bu bilgilere nasıl ulaşabilirdim .Teşekkürler Mesut hocam..

arkadaşlar kavunlar bitmez demi:D konya da çumra kavunu çok gidiyor

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Geri