Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
yarın hava 17 derece gösteriyor ne zamandan beri böyle güzel havayı bekleliyordum :) kartepe zirveye çıkıcam arkadaş arıyorum gelmek isteyen varmıdır ki ? :)

@Melih Çolak

Yolları bilmeyen ve hiç otoyolda sürmemiş deneyimsiz sürücüler de katılabiliyor mu?

@Büşra Yoldaş

dik rampa da(16 km toplam) kendime güveniyorum diyorsan evet :)

@Melih Çolak

:) Teorik bilgilerime güveniyorum o konuda ama spesifik olarak düşünemiyorum uygulamayla birlikte, henüz dik rampadan çıkmayı deneyimlemediğim için. Yoksa zirveye çıkma eğlenceli bir plan gibi gelmişti , neyse ben dik yerlerde deneyeyim o zaman sonraki planlarda haber edersin gene.

kulağa hoş geliyor zirveye çıkıyoruz falan :) kondisyona dayalı bi yol sürekli rampa ve viraj çok yorucu oluyor.:uyku: burdan yazarım yine tur olunca :)

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
endomondoyu bende sevdim..akilli telefon uygulamalari pahaliya satilan yol bilg.dan kat ve kat ustun bilgiler verebiliyor..aparatini bul bisiklete tak telefonu..kayitdisi surusler de keyifli..rakamlarin olmadigi..hesabin matematigin otesinde guzel manzara gezilecek yerler..keyifli caylarin oldugu..aslinda bekar olcan..atcan arkaya cadiri..nerede aksam orada cadir..

gölcüklü arkadaşlar mutlaka bilir bu resimdeki sahil yolu gölcük sahile bağlanıyormu ? yoksa yuvacık kavşağında bitiyormu ?
(link)

Bağlanmıyor maalesef. :(

hadi yaa :( ben o yoldan gitmem çok tehlikeli yol tırcılarda cabası :D bu yol bağlansa süper olur fuarın önünden bi başlarsın karamürsel sahile kadar deniz havası eşliğinde pedallamak :)

@Melih Çolak

Ah be dostum, söylediğin şey hepimizin hayali. Sırf bu kara yoluna çıkmamak için her gün vapur ile geçiyorum karşıya :( Bir çok ilçede sahil yolu düzenlendi ama arada askeriye ve fabrikalar olduğu için bağlanamıyor maalesef. İleride belki...

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
ordaki askeriye işi bozuyo yoksa bağlantı olurdu bizde seka yolunda takılırız sıkıntı yok :)

Resmini koyduğunuz yerdeki sahil şeridi İzmit tarafına kadar birbirine bağlandı. İzmit içerisinde 10 km civarında bir parkur var şu anda, sahil şeridinden gidebileceğiniz.

buzz restoranta kadar gidiyor bu yol benim bildigim..sonrasindaki kiyi seridinde lastik is..emex hotel..araba galericiler sitesi..fuar merkezi..outlet ve leylaatakan fuari vardi ..nasil birlesti bisiklet yolu

O saydığın yerler ile deniz arasına yil yaptılar. :) Deniz manzaralı bisiklet yolu oldu.

Facebookta Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Kulübü diye aratırsanız güncel turlardan haberdar olabilirsiniz.

Sağlam antrenman arıyosanız belediye turundan sonra duruma göre 6-20 kişi hepsi yol bisikleti antrenmana çıkıyoruz,genellikle Adapazarı yolu oluyor.Ortalama hız 30 ve üstü. Katılmak isterseniz facebooktan ekleyin. :)

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Burada yeni isimleri görmek ne güzel oldu. Bu konuyu ilk yaratanlardan olarak yıllar geçip insanlar değişiyor konu kalıyor sabit. Valla toplansanız bir gün ben de katılmak isterim turlar varsa.

az önce turdan geldik 60 km değirmendere git-gel her perşembe oluyor perşembe akşamı bisikeltçileri(PAB) :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geri