Ben de kübik e üyeyim ama henüz faaliyetlerine katılamadım bisikletimi daha yeni aldığım için. Facebook da kullanmıyorum, buradan da faaliyetler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba bende yeni taşındım İzmit' e. Bağçeşme su deposunun orada ikamet etmekteyim. turlara organizasyonlara katılmayı çok isterim hem şehri tanımak adına hemde yeni pedalsever arkadaşlarla tanışmak adına. Fakat şu an iş temposundan vakit dahi ayıramıyorum bisikletime
Bir de İzmit' te veya Kocaeli' nin diğer ilçelerinde bildiğiniz tanıdığınız bisiklet ekipmanları, aksesuarları satan ve aynı zamanda servisi olan yerleri söylerseniz sevinirim. bol pedallar dilerim görüşmek üzere.
Hoş geldiniz. Biraz yüksekte oturuyorsunuz, inip çıkmak için iyi kondisyon lazım
Izmit'te Real alışveriş merkezi civarında bir kaç tane bisikletçi var. Ben her zaman Taşpınar Bisiklet'e gidiyorum mesela. Adresi internet sitelerinde vardı.
Bu başlığı her gördüğümde içim gidiyor, 11 sene Gölcükte yaşadım eski memleketimde azmı bisiklet sürdüm, o zamanlar da çok bisiklet süren yoktu, tek başıma gezerdim genelde, hala çoğu zaman tek geziyorum eski alışkanlıklar demek ki
Ara sıra geliyorum ama bisikletimi 1 kere getirebildim, onda da bir gün sürebildim, inşallah bu sene bir fırsat bulabilirim ve sizlerle tanışmak isterim.
hoşgeldiniz bağçeşme güzel yerdir manzarası harikadır bayırıda meşhurdur kondisyon ister bisikletçi olarak bulvarda taşpınar bisiklet yaklaşık 7 yıldır buraya giderim şişman bisiklet var hemen ilersinde çarşıda hüner bisiklet var doğu kışla parkı karşısında mondial bayi ve bisiklet var bulvarda yine kymco bisiklet var tavsiyem taşpınar bisiklet turlar oluyor hafta sonları ve hafta içi (link) burdan ve (link) burdan takip edebilirsin.
İzmit'te Mondial var ama çoğunlukla kron satıyor. Bir de Taşpınar diye bir yer var orada da kron ve mosso gibi markalar var. Kadıköy Göztepe'deki Kaçkar bisiklet i tavsiye ederim İstanbul'dan alacaksanız.
bugün havanın güzel oluşu ile herkes kendini sokağa atmış hiç görmediğim kadar bisikletli kişiler gördüm şaşırdım açıkçası izmitte bu kadar bisikletli varmıydı diye özellikle yahya kaptan-köseköy bisiklet yolunda