Scudo Sports

Kocaeli

@Tahir Keskin

geçen hafta Senai'ye turuna da katıldı yanlış bilmiyorsam

Scudo
@Yusuf Ziya Özen

Evet Yusufum, öyleymiş. Bahsetti tura katıldığından.
Ben fırsat bulup katılamıyorum ya şu turlara, üzülüyorum. :(

(link) bu yarınki akşam turu nereye gidilcek akşam karar veriyoruz
(link) buda pazar günki tur paşasuyu turu dağ yolundan tırmanışlı.
sonra haber vermediniz bende gelicektim falan bana sitem etmeyin :) :)

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
@Melih Çolak

:)Pazar günü yağışlı görünüyor ama ? Ben bu gün okulda ademle karşılaştım cumartesi kübik turu düşünüyor. Ama biraz önce hava durumunu güncelledim, cumartesi de yağışlı gibi.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Yapalım bence de arayı fazla açtık :)

@kalpe8

Pazar günü nasıl bir rota düşünüyorsunuz? Şehirdışında olacağımdan Yalova taraflarından katılabilirim, yol ile.

pazargünü paşasuyu turu var sepetçiler tarafı yol bisikleti uygun değil sürekli toprak yoldan gidilceği için mtb şart :)

@Büşra Yoldaş

belli olmaz havanın ne olacağı şu aralar çok karışık gidiyor havalar :) c.tesi kübik in olabilir turu eşmeye. pazar günki tur kocaeli ve doğa sporları klübünün turu :)

@Melih Çolak

Yağışlı olmazsa kübik turuna katılmayı düşünüyorum, pazar günki bana uymuyor zaten galiba... :)

Mtb ile yolu aynı anda taşıyamam şehir dışına :) Genelde yol kullanıyorum,%10 eğimli tırmanışlara kadar.

valla genellikle turlar mtb tarzında oluyor :) yol bisikletini idmanlarda ve pab turunda(perşembe akşamı) kullanıyoruz :)

@Büşra Yoldaş

neden uymuyor bisikletmi yoksa kondisyon açısından mı :) ?

@Bertan T.

Pazar sabahı Delta Adam Yalova iskelesinden Bursa tarafına hareket edecek. Çin'e doğru başlayan yolculuğunun ilk kilometrelerinde ona eşlik edebilirsiniz Orhangazi'ye kadar.

Yalova tarafından Kocaeli yönüne gideceğim, Orhangazi biraz zor ihtimal :)

biyerden başlaman lazım sen gel bittiğin yerde arkadan iteleriz seni alıştık artık :) kondisyon yapmak istiyosan önünde çok güzel parkurlu bi tur var kaçırma derim :in:

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
Pazar Günkü turdan görüntüler.Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü olarak Paşasuyu bölgesini turladık.

http://sv171.piclect.com/bbf10d81e659e510c9ef26c022adc7a5/280db0d52/o/14/03/10/1000575670439956353896463720838n.jpg

http://sv171.piclect.com/3ccd937a4323630da4276799647f3fd7/aa79fe0ac/o/14/03/10/19480746704-3596877891709080244n.jpg

http://sv171.piclect.com/c4e71e9dfa00831ab9f1e5d93f8c058d/ce916e9b3/o/14/03/10/10014605670457-63521571400360310n.jpg

@Büşra Yoldaş

şu an salcano 212 hd var bende geçen yıl aldım fakat bunu kardeşime bırakacağım ve kendime son dişli oranları daha küçük yokuşta (yuvam akarca yokuşları) daha az zorlanacağım bir bisiklet alacağım tabii yine mtb olacak. şu an iş jant ölçüsü seçmeye kaldı eskisi gibi 26 jant yok piyasada yeni modellerde dolayısıyla 27.5 düşünüyorum.
mondial nerede bilmiyorum yerini belki eski şişman bisiklettir dediğiniz ama o da bianchi satıyor, taşpınarda mosso olduğunu bilmiyordum orada kron bakmıştım ama hoşuma gitmemişti. İstanbul daha önce belirttiğim sebeplerden dolayı biraz maliyetli aslında arabam station wagon ve salcanoyu sığdırmıştım arka koltukları yatırıp fakat 27.5 sığğarmı onu bilemiyorum. birde 27.5 benim gibi boyu 170cm olan biri için uygunmu onu araştırmadım hiç.
neyse uzun zamandır girmiyordum siteye aklımdaki tüm sorular dökülüverdi birden.

konu biraz eski ama yazayım taşpınar bisiklet : kron-mosso-ümit satıyor güven bisiklet(doğukışla karşısı): salcano kron ümit uğur satıyor şişman motor-bisiklet: ghost-carraro-biancihi-lapier zati başkada benim bildiğim bisikletçi ve bayi yok bu konularda izmitin çok gelişmesi lazım :eek:ut:

• Beğen
Tepkiler: onur tuna
@onur tuna

Bende focus var hb kasa 28'' rahat sığdı koltuğu yatırınca, ben 1,68 28'' kullanıyorsam sende kullanabilirsin rahatça

• Beğen
Tepkiler: onur tuna
Geri